In the blink of an eye

Jag sitter och funderar på hur sjukt livet är, hur allt kan förändras på bara några sekunder. Hade Eric överlevt olyckan hade mitt liv sett helt annorlunda ut idag, det är jag säker på. Jag var 16 år när eric dog. Mitt liv stannade när jag var 16 år. Jag skulle aldrig kunna beskriva hur det känns att förlora ett syskon. Det är helt omöjligt. Det är så sjukt mycket känslor. Och jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer bli "normal" igen. Det här är något som kommer vara med mig för resten av mitt liv och också påverka mitt liv på många olika sätt. och jag hatar det. Det är helt sjukt vad jag saknar mitt syskon, min storebror. Jag hatar att vara ensambarn här hemma. Alla syskon saker. Alla syskon saker som skulle hänt i framtiden. Det är så jävla sjukt. Att veta att du aldrig kommer hem igen, att veta att aldrig mer få träffa dig,skratta med dig, bråka med dig. röra dig, höra dig. Det gör så jävla förjävligt ont.

Vi gick från att vara en lycklig familj på fyra till tre förstörda personer på en natt. Morgonen den 7 september 2007 kommer jag aldrig glömma, även om jag önskar att jag kunde.
En morgon som började med att mamma kommer in, lägger sig jämte mig och berättar för mig att eric inte finns mer. Av ren chock och förvirring slänger jag på mig kläder och springer ner. Jag har ingen aning vad som pågick i mitt huvud när jag sprang ner men jag kommer väl ihåg att dem första tårarna kom när jag såg pappa stå och titta ut genom fönstret i köket. Utanför fönstret var en polisbil och två poliser. Vi blev skjutsade till sjukhuset, till akutavdelningen. Förvirringen, paniken, chocken och alla möjliga känslor i bilen var helt sjukt. Allt var bara så jävla sjukt. "Hur kunde detta hända?" Framme vid sjukhuset fick vi gå in i ett rum. Ett litet fyrkantigt rum med en säng, en sjukhussäng, mitt i.. med min bror. Min bror som såg sovande ut, sovande med ett litet leende på läpparna. Världens bästa bror,död.
Varför?

22.56

I ett inlägg jag skrev för ett tag sen skrev jag om "armbandet" med klockslaget då eric dödsförklarades på. Jag kommer så väl ihåg när vi var inne i rummet och jag såg det. Nu senaste tiden har jag funderat lite på vad det det egentligen stod på.. Jag har hela tiden tänkt på 22.56, men har inte varit säker. Så innan idag gick jag in i erics rum, skulle kolla lite på gamla tidningsartiklar om olyckan och så, så får jag syn på polisrapporten/obduktionspapprerna. Jag har redan kollat igenom dem flera gånger, men kollade iallafall. Av obduktionsdelen fattar man typ ingenting, står bara massa läkarbabbel och konstiga ord. Sen hittar jag också dödsorsaken och tiden då eric dödsförklarades, och som jag trodde var det 22.56.

kl. 22.56 den 6 september 2007.

Tjugo

Tjugo månader. 1år och 8 månder.

Det är lika overkligt varje gång jag skriver eller säger det. Tjugo är numret på antal månader min bror har varit död. Datumet 6:e kommer aldrig bli normalt för mig igen. Aldrig.

Jag har precis suttit och tittat på några klipp när eric jobbar med cabben. Det var jätte länge sen jag gjorde det och det var så skönt att se honom röra sig, le och framförallt höra hans röst. Samtidigt som det gör förjävla ont..
Jag förstår inte att jag har varit utan honom så länge som tjugo månader ikväll. Det är så jävla fel!

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva nu. Jag sitter och gråter och vill bara att han ska komma hem nu. jävla helvete. fy fan vad jag saknar dig eric.


Jag älskar dig brossan, föralltid är du kvar i mitt hjärta.

I need a break

Jag slutade precis skriva på mitt senaste inlägg så läste jag lite gamla inlägg samidigt som jag funderar lite. Och jag kom fram till att jag behöver verkligen ett paus. En paus från allt. Jag skulle vilja åka iväg. Bara vara. Jag behöver göra som jag gjorde i ettan, tog en hel veckas "ledigt" ibland för jag orkade inte med allt. och saknaden efter eric skavde för jävla mycket.  Jag behöver verkligen det och jag vill verkligen. Men jag kan inte nu. Massa i skolan som måste göras, och jag som sa att jag skulle börja träna igen.. Allt går åt helvete just nu. Jag får försöka stå ut lite till antar jag.. Jag klarar lite till, men jag vet också att till slut kommer min hjärna och kropp säga ifrån och då gå det inte göra något. Då är det bara att lyssna på kroppen..

Nu är det 6 Maj också, vilket innebär 20 jävla månader..

Post nubila Phoebus

Jag börjar verkligen känna nu att jag mår inte så bra. Sakta blir det värre och värre, känslan i mag gropen blir tydligare och tydligare. Det beror inte bara på att jag har börjar släppa in sorgen utan det är massa andra saker också. Saker som ligger och inte blir gjorda, saker som stör mig och rubbar mitt psyke. Saker som gör ont, och saker som jag inte vet om jag är redo för.
Det tydligaste sättet jag märker på att jag inte mår bra är när jag ska sova. Jag kan inte sova. Jag ligger och vrider och vänder mig och massa tankar börjar komma upp och det börjar göra ont. Jag orkar inte den känslan, jag hatar den känslan. Den har styrt mig alldeles för många gånger. Ändå vet jag att den ingår i sorgen, smärtan är sorgen. Jag är skit trött och just nu vill jag bara sova. Men jag kan inte somna. Jag hatar att inte kunna somna. Jag är sjukt trött på skolan nu också, och när jag mår dåligt kan jag inte prestera bra i skolan. allt blir bara halvdant och jag blir missnöjd, men jag orkar inte bry mig. Det får bli som det blir. Nu vill jag bara ha sommarlov.

Jag är så jävla trött på allt just nu. Jag vill sova, sova och sova.
Helvete.

När mamma fyllde år köpte pappa och jag en spikmatta till henne. För er som inte vet vad jag menar med spikmatta så föreställ er inte nu en sån med riktiga spikar på, utan det är en med massa "piggar" på. Den ska ge lugn och frigöra endorfiner och grejer. Jag kunde inte låta bli att pröva, och jag var egentligen ganska nollställd till det när jag la mig på den, men redan efter några minuter känner jag hur "ångest-känslan" blir sjukt intensiv och jag vill bara gå bort från den direkt. Alltså det blir en sån intensiv känsla att man inte kan va still, man får nästan panik. Allt man vill göra är bara att lägga sig i fosterställning och skrika- den känslan. Fy fan vad jag hatar den känslan också. Men jag låg kvar i allafall och efter en stund börjar man känna hur känslan försvinner helt i nån sekund sen kommer tillbaka och fortsätter så och till slut är känslan borta och man blir skit lugn. I allafall blir det så på mig. Nu har jag legat på den sammanlagt 3 gånger i ca. 10-15 minuter. Ärligt talat vet jag inte varför jag utsätter mig för den känslan, för den är förjävlig och alla tre gånger har jag varit as nära på att gå bort från den. Men jag antar att det är för känslan som kommer sen, den känslan när den andra känslan försvinner som blir så jävla skön, man bli sjukt lättad och allt känns jätte bra de få sekunderna. Jag tror att så är väl vårt liv lite också, vi utsätter och själva för saker som är förjävliga men det leder ofta till något bra. För att kunna känna det bra måste vi känna det dåliga, efter det dåliga kan vi uppskatta det "bra-iga" mycket ner. Efter regn kommer solsken, eller?


Lostpunktcom

alldeles för mycket att tänka på med alldeles för lite tid.
alldeles för mycket att göra med alldeles för lite tid.
alldeles för mycket att vilja med alldeles för lite ork.
alldeles för jävla lost.

RSS 2.0