Thailand på Tisdag

Usch vad skönt det ska bli att komma iväg, slippa allt plugg och bara slappa och sola och bada och bara vara. Fan vad skönt. Det bästa är nog att jag kommer iväg från en viss sak som får mig helt ur balans eller vad man ska kalla det.. Klarar inte det särskilt länge till, så ska bli oerhört att komma iväg från det. Iallafall i 3veckor. Sen får vi hoppas att det är lite lättare när jag kommer hem, vilket jag är väldigt tveksam på men man kan ju alltid hoppas.. Kommer hem den 25 btw..


I'm drowning


Daddy saved my day

Känner igen känslorna så väl hela tiden, vet precis vad det är.
Jag börjar skaka och frysa, även om jag har vinterjacka inomhus, och må illa.. Vill inte göra någonting, kan inte göra någonting. - Jag är rädd..
Sen kommer det som gör ont, en stort parti innanför bröstkorgen och magen typ.. Lite svårt att förklara.. Tårarna börjar trycka sig fram.. Men ibland måste man dölja dom lite, då tar man på sig luvan på jackan.. Sedan när man kommer hem slänger man av sig allt och börjar störttjuta, verkligen skriker ut gråtet, tårarna bara sprutar och mascaran är borta på några sekunder. Eftersom man får andningsproblem så tar man en paus för att få lite syre och när syret kommer upp till hjärnan kommer massa minnen och så börjas det igen. Tjuut.. Jag kom på mig själv idag att jag låter alltid likadant när jag gråter, eller ja det gör nog som flesta. Men jag hör så väl att det är jag som gråter. Asså, ärch skit samma..

Ja ungefär så var min eftermiddag iallafall..
Tills Papi kommer hem och frågar om vi ska hitta på något, ja vi åker upp det media markt och köper en Rosa iPod nano till Sara. En "tidig julklapp". Detta får mig på lite bättre humör, uppskattas väldigt mycket. Tack pappa!
Nu är det ju inte så lätt att presenter kan ta bort det som gör ont, men det gör ju dagen lite lättare iaf, en ljuspunkt lixom :) Idag var min pappa min ljuspunkt, inte bara för att jag fick en iPod utan vi satt på mitt rum och tittade på tv också medans jag pluggade ^^ Jag tycker om dig pappa :) Mamma med såklart, men hon är i Nybro nu. eller hon kanske har kommit hem? har inte kollat än. får gå ner och kolla nu, sen är det dags för sängen.

Den rosa snyggingen har jag nu :)

Puss och kram kära vänner,
Ta hand om er..


You can't play on broken strings


sova tack

När jag för en gång skull vill att tiden ska gå fort så jag kan gå och lägga mig och sova, så går den istället väldigt sakta?
Jag vill sova. Sova sova sova..

I don't know who I am without you

Jag är sådär äckligt känslosam idag. Men jag har ingen aning om vad? Känslorna bara värker i mitt hjärta och tårarna har varit nära att rinna flera gånger. Men jag vet inte vad det är.. Så därför lyssnar jag på musik, försöker komma på vad det är.. men jag vet fortfarande inte. Får helt enkelt godta att idag bara är jag känslosam. Så enkelt är det.
Imorse funderade jag lite på Thailand, 3 veckor är rätt länge.. Och det kommer bli hur skönt som helst att komma till värmen och inte göra någonting. Bara njuta.. Ändå kan jag inte sluta tänka på att jag vet att jag kommer få hemlängtan efter bara 1 vecka typ. Jag kommer sakna daniel och alla andra. Hemma är alltid bäst. Men jag blir arg på mig själv, jag ska åka bort i 3 veckor som jag längtat efter sen vi bokade resan i våras och nu när det  närmar sig är jag typ nervös? Näj, skärpning Sara. Man måste kunna njuta av nuet.
Samtidigt som detta har jag funderat massa på att jag är en person som tänker väldigt mycket. Kanske tänker jag för mycket ibland? Jag vet inte. Jag vet också att jag har inte tänkt mycket senaste året. Jag har inte orkat, jag har inte velat, har gjort saker för att slippa börja tänka. Jag har inte orkat ta smärtan. För som ni kanske förstår har dem flesta, eller ja förmodligen alla, tankar varit på Eric, Erics död. Varför? Vad hände? Gjorde det ont? Var är han nu? Vad tänkte han dem sista sekunderna i hans liv? Ser han mig ? Ser han oss, alla som älskar honom? Alla som saknar honom så otroligt mycket.. Jag har kommit på mig själv senaste tiden att inte veta vad jag känner. Frågar någon mig om hur allt är så vet jag egentligen inte svaret. Jag vet inte hur jag mår. Jag vet inte.
Därför tror jag Thailand kommer bli väldigt "bra" för mig, jag behöver tiden att bara ligga och tänka. Släppa allt annat. Därför har jag också funderat på att inte prata eller något sådant med folket här hemma, utan bara vara i min egna lilla värld. Inte gå in på sidor på internet för att se vad som händer hemma, stänga av mobiltelefonen. Stänga ute verkligheten. Jag tror att jag egentligen behöver det. av många anledningar. Jag behöver tänka, för mig själv. Jag börjar tvivla på om jag vet vem jag själv är. Jag är inte säker på mig själv längre som jag var förut.
Men samtidigt tror jag inte att jag kommer klara det. Jag får se.. Kanske..

Lite av dagens tankar.
/ Sara

punkt.

Nu har jag kommit fram till att jag ska inte skriva här om allt ointressant om vad jag gör osv osv.. Utan nu kommer jag bara skriva när jag känner att jag behöver skriva av mig. Skriva känslor. Denna bloggen kommer bara vara rena känslor. Det jag skriver kommer förmodligen vara sorgligt många gånger och så, men det är mitt liv. Jag tänker skriva om mitt liv, mina känslor.
Så som jag skrev när jag började med denna. Japp.
Så nu vet ni det.
Detta innebär att jag inte kommer skriva lika ofta, och att när jag väl skriver kommer inläggen förmodligen vara rätt långa.

Pussochkram

Grattis emma :)

Idag säger vi Grattis till Emma Bolmgren. som blir hela 17 år idag ;)

Vi har varit ute nu ikväll några tjejer och ätit på Akropolis för att fira emma lite, otroligt gott är det där! Har faktiskt aldrig ätit där innan, och för er som inte heller gjort det rekomenderar jag det starkt!
Nu är jag hemma och väntar på älskling, mysa lite. sedan får jag se vad som händer imorgon.

Puss och kram

Lätt som en plätt

jag vill att det ska vara lätt.
Men vem fan vill inte det ? ;)

det är inte alltid lätt

idag är en tung dag. Liksså igår och iförrgår.. men då kunde jag klara av att göra annat.. nu blir det bara värre och värre. Har haft ont i huvudet hela veckan, och idag känns mitt huvud som om det väger 100 kilo. Det konstiga är att jag gick och la mig vad halv nio igår, somnade vid kanske nio och gick upp vid 10 idag på morgonen. Och jag är ändå såhär? sovit 13h, men inte ett dugg piggare, snarare tvärtom. Vill bara hem och lägga mig i sängen..
Jag vet vad det är. Jag vet mitt mönster. Min hjärna och kropp klarar inte mycket längre.. och det är inte mycket jag varit ledig denna terminen. Men nu börjar det bli riktigt jobbigt. I början av denna veckan sa ja att jag måste klara av dom två sista veckorna nu innan vi åker. Men just nu vet jag inte om jag klarar det. Jag orkar inte göra någonting, hur ska jag då orka plugga? Jag borde ligga före, men det gör jag verkligen inte.
Jag säger hela tiden att jag inte fattar att jag kan vara såhär trött, men då säger mamma till mig "jo det vet du". Och ja, jag vet väl egentligen. Men jag vill helst inte se det som en anledning, vet inte varför.. Det är sorgen, den tar slut på alla mina krafter. Om du ändå kunde komma hem Eric. Vad lätt all skit hade varit då.. Saknar dig mer än vad jag trodde var möjligt..


Sitter i skolan på en håltimma nu, sen slutar jag vid halv 5.. usch vad jag längtar till Thailand nu..


myshumör

Usch idag är jag sådär seg och blir ledsen för allt. Jag vet att jag behöver stanna upp då och ta några dagar ledigt egentligen för att komma på rätt spår igen. Men just nu hinner jag inte det, måste gå i skolan nu sista veckorna innan jag åker annars komer jag ännu mer efter och det hinner jag inte det heller^^ Får helt enkelt hoppas på att det går bra ändå :) SKa försöka hålla ut till thailand för där ska jag vila ut mig riktigt mycket :)
Sen är det när jag är såhär vill jag bara ligga och mysa med daniel hela dagarna. Ligga i sängen och titta på film och mysa. Pussa han lite och kramas lite.
Han är det bästa jag vet.
Han är den som får mig att må bättre.
men får vara utan honom idag med, får hoppas på att jag får en puss i skolan imorgon istället(a)

Nu måste jag fortsätta med att läsa Generation Kill, den är lååång och inte jätte rolig..
Pussen.

säker?

Jag vill vara säker. Känna mig säker på mig själv igen. Säker på vad som händer. Säker på det runt om kring mig.
Känna mig säker
.
Men det är jag inte.
inte ett dugg.


Jag vet inte vad som händer. Jag vet inte vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte.


Vad händer?Vad gör jag? Vem är jag? Vem ska jag lita på?

Idag vet jag ingenting.
förutom en sak.. men den saken gör mig osäker också.

Möhippa

Nu är jag hemma efter en rolig dag, har varit på möhippa för min kusin Anna som ska gifta sig om två veckor :) Har haft jätte roligt hela dagen! Tack för det.

Nu hade jag nog tänkt att gå och lägga mig snart, blir pluggdag imorgon! Usch känns som jag skriver att jag ska plugga varje dag nu men måste typ det innan jag åker :o

Kan ju passa på och säga att jag och Daniel är tillsammans igen. Och jag är världens lyckligaste för det. Han är bäst<3 Älskar dig danne.

Min snygging!
(tryck för större)

ha en fortsatt bra helg.
puss på er.

Nytt schema tack!

usch, det är förjävligt att sluta vid halv 5, helt slut när man kommer hem och mörkt med för den delen. Hoppas verkligen vi får ett nytt och bättre schema efter jul! Jag har ju bara 13 skoldagar kvar sen ^^ rätt skönt om jag får säga det själv!

Dags att plugga, jag som borde egentligen före så måååste !
soooooooovaaaaaaa

Pussen  :)

Hem ljuva hem

Hejsan hoppsan :)
Är hemma nu, har varit hemma sen halv ett! oerhört skönt, egentligen ska vi sluta vid halv 5 på tisdagar men vi hade eget arbete på två lektioner så jag åkte hem istället ^^ Har legat och sovit i soffan nu sen pluggat lite. Och nu ska jag fortsätta plugga. Börjar få reda på massa nya saker som ska vara klara innan jullovet som jag då måste göra innan jag åker. Alltså har jag ca 3 veckor på mig. Men men det ska nog gå bra :)
Ha det bäst hörni :)

Puss och kram

Marchmellows

Sitter här och pluggar och blir söt sugen som vanligt så gick jag ner och för att hitta något, så ser jag marchmellows i skåpet och blev så jävla sugen på att grilla marchmellows !! så jeedrans gott är det ju! Eller hur? Muums.. nu fick det bli torra och vanliga marchmellows istället men men :(


Kolla vad gott :D Mumma!

Pappsen :)

Ni glömde väl inte fars dag igår ?! Jag var så otroligt generös att pappsen fick två trisslotter,godis och en kram ^^ maha :) Bättre än inget eller hur ?

Nu är jag hemma efter lite skola och ätit lite och fjollat lite med mamma :) Ska försöka sätta mig att plugga lite engelska så man får det gjort snart. Annars har vi det väldigt lugnt med plugg denna veckan, helt otroligt! Just nu är jag faktiskt på ganska bra humör :D Känns bra ^^ SKa försöka hålla igång så jag slipper bli sådär aaaas trött så jag typ somnar redan vid 6-7.. Egentligen borde jag vara så duktig att jag åker och tränar.. men nä det orkar jag nog inte x)

Nehe, puss på er. Ha en fortsatt bra måndag.


Världens bästa pappa och jag i Thailandet förra året :)

AJ!!

just nu är denna kvällen rätt dålig. det blev ingen bio och ingen eve.. Sitter hemma själv faktiskt. Och har STÖRT ont i tre fingrar på vänsterhanden. Vet ni vvad jag gjorde? Jo jag gick upp till kyrkogården till eric och tänder en ljus. Vad gör jag sen? jo jag sätter handen på ljuslocket, AJ!!!! fy fan vad ont det gjorde. lär få tre stora blåsor där nu haha x) så gåre när man inte tänker sig för eller är ovanligt korkad som jag är ^^
Pusspuss

17.08

..är klockan och det är kolsvart ute. Hatar mörker! Känns ju fasen som om det är natt. Aja, jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Får se lite. :)Har precis tittat på en grey's avsnitt och lipade lite ^^ Hoppas ni får en bra lördag. Puss på er.

panik!

Usch. usch.usch.

Jag har lite panik på bloggdesignen.
hjälp mig.


såhär tråkigt får det bannemig se ut tills jag får inspriration, eller någon erbjuder sig till att göra min design åt mig, för jag är sämst ^^

Helg mina damer och herrar

Jajamensan, fy fasen vad gytt :) Nu har jag gjort klart historian också, riktigt stolt^^, så nu har jag inget mer plugg denna helgen! Så himla skönt. Nu är jag hemma och bara myser, tittat på idol med Mam och Pap. Imorgon blire förmodligen lite stan med Eve, sen bio på kvällen möjligtivs. Vi får se lite :) Ganska lugn helg ser det ut som. Vilket är väldigt skönt för snart kommer det väl bli lite stressigt förmodar jag med all skola innan jag åker iväg. Bara tre skolveckor kvar för mig sen jävlar har jag "gått klart" höstterminen ^^ Tiden försvinner gott folk, har redan gott halva tiden på gymnasiet :O Längtar som sagt till Thailand, 3veckor av sol och värme! Fan va skönt det ska bli att slippa detta skitvädret! Sen när jag kommer hem runt den 25 december är det inte många dagar kvar till nyår och sen är det plötsligt 2009. My god. Var tog 2008 vägen? och vad har jag gjort? Aja, det blir nog bra ^^

Puss på er.

Jobbig känsla

Usch, jag har en riktigt jobbigt känsla idag. Jag har haft den innan, för inte alls länge sen och då hände något mindre bra.. Hoppas det inte är något nu bara. Har suttit här och försökt och plugga men går mindre bra. Massa tankar som snurrar och jag vill egentligen stanna hemma från skolan imon med men måste dit och gå på idrotts teorin. Får väl se om jag går hem efter den eller hur jag gör. Ska försöka gå och lägga mig snart, men vet inte om jag kommer somna eftersom jag har sovit hela dagen iprincip.

Nu vill jag bara hoppa fram i tiden några månader och se vad som händer.
"I'll take the chance"

Nu börjar jag må illa också.
Aja,
Puss puss

14 månader

Idag är det 14 månader sen Erics olycka och det känns fortfarande som det nyss hände.
Jag saknar dig brorsan, så jävla mycket!

Varit hemma från skolan idag, bara sovit tills nu ungefär. Vill fortsätta sova egentlgen, men måste göra historia saken. Så nu har jag satt mig här och dricker en Nos energy drink. Såna som Eric Linds motorfond säljer för att samla in pengar till fonden. Väldigt goda är dom :) 
Ska till skolan imorgon iallafall.

Ha det bra. Pusspuss ♥

jag saknar min bror

det råder ingen tvekan om det. Jag saknar Eric, varje dag, hela tiden. Jag vet att jag tryckt undan min saknad och smärta väldigt mycket senaste månaderna.Jag gör det omedvetet. Jag har varit så jävla trött på att vara olycklig. Och daniel gjorde mig lycklig. På det sättet drogs jag mellan två världar hela tiden. På något sätt ville jag vara lycklig för daniel skull också. men mest för min egen. Att vara olycklig tar enormt på krafterna. Men även om jag försökte vara lycklig påmindes jag med jämna mellanrum om erics död. När jag skriver detta menar jag inte att jag försökt glömma eric, eller hans död. Nej, det skulle jag ALDRIG göra. Och det går inte en dag utan att jag tänker på Eric. Men istället för att ta tiden och sörja som jag egentligen borde var det mer lockande att vara lycklig. Och Daniel gav mig den lyckan. Därför blev jag på något sätt beroende av honom. Han var mitt "painkiller". Jag älskar daniel fortfarande. Det står jag för. Men han är inte mitt "painkiller" längre.. Jag vet inte om jag är påväg tillbaka till min verklighet där jag har en död bror och saknaden skär i mig dygnet runt, eller vad det är. Jag vet bara att jag har ont. Och att jag saknar Eric så förbannat mycket. Jag vill inget hellre än att han kommer hem nu. Jag vet att det inte går, men varje dag hoppas jag att någon väcker mig och säger att allt varit en lång mardröm. Imorgon har jag levt i denna mardröm i 14 månader. Varje månad som går blir siffran ett högre tal och för varje gång fattar jag bara mindre och mindre vart tiden går och vad som händer egentligen. Det känns som någon snabbspolar mitt liv, och jag fattar ingenting. Nu vill jag att någon trycker på spola tillbaka. Jag vill tillbaka.
Tillbaka till livet med min bror kvar här.

Jag älskar dig Eric Lind, min bror föralltid.

Pallapallapalla

Idag är jag väldigt negativ och på väldigt dåligt humör. Det är inte roligt. Trots min powernap på en timme i skolan innan är jag as trött fortfarande. Mandas teori om varför är att jag är mentalt instabil. Kan stämma mycket bra. Hon är klok ibland den där manda. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska skita i skolan imorgon. Lutar nästan åt det, om inte någon eller något händer som gör mig på bättre humör..

men självklart måste man se det positiva i livet också, vilket i mitt liv just nu är att det är endast 27 dagar kvar till vi åker till Thailand.

Mamsen och jag förra året i Thailand.

Ha det bra nu, och se det positiva här i livet även om jag är väldigt negativ för tillfället ;P
Puss och kram

stört trött!

blöee, jag är nog fanimig sjuk. Är så sjukt trött hela hela tiden, och det är as jobbigt. Somnade nyss här i skolan i typ en timme med min kära klasskompisar skrikandes jämte mig. Usch, hatar att vara trött.. det går fan inte göra någonting och det blir inget vettigt gjort över huvud taget.

Aja, skulle varit med Eve lite idag egentligen, men nu blevf det inte så. Så istället blir det plugg när man kommer hem.

Förresten, Obama har vunnit va?! riktigt bra !

Pusspussen.

clementiner

.. är gott!

Just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig och sova ! Första dagen efter lovet och jag är helt slut ^^ Men nej, måste plugga. Tränade imorse första gången på flera veckor. Var jävligt skönt att träna lite faktiskt. Men segt samtidigt. Sen när man ligger där och maler tänker man massa. och mitt i allt höll jag på att bryta ihop.. Men det gick bra sen iaf :)

Blev en väldigt lyckad lördagskväll iallafall kan jag säga :) Var hos emma, lite maskerad.

Snögga vi är va ?!

ha det bra, Pusss

RSS 2.0