Mys kväll.

Igår och idag har jag varit ledig från skolan, eller har inte haft några lektioner,sköönt^^:) Så i onsdag till torsdag sov danne här så mös vi och så sen på tors eftermiddag åkte vi hem till honom och mös mer sen sov jag där med :) Älskar att vara med honom, älskar honom. Älskar daniel ekström mest. Sen efter en runda på stan åkte jag hem och fick ryck och började klippa vårat halvmeter långa gräs.gick ju sådär bra och nu ser gräsmatten värre ut än vad den gjprde innan maha :D aja får göra kklart det imon :)

Ikväll äre fredagkväll, men jag ska bara ta det lugnt och mysa :)
Ha det bäst.
Puss ♥

vanlig dag.

Hej hopp.
Ja designen är fortfarande hemsk.  jenny?!

Idag efter skolan träffade jag eve och sofie och gick lite där innan vi åkte hem till eve. Evesnutten ska ju till kreta inatt, lite avis men faktiskt inte jätte mycket eftersom vi ska få så fint väder här i sweden till helgen :)^^ riktigt mysigt. hade velat hade vi hade båten i vattnet men har inte blivit så än och pappa är i stockholm denna veckan.

Har mått bra idag, bara att när vi var på kansliet idag med simningen så tittade jag på väggen med alla tidningsurklipp.. det gjorde mig lite ledsen. saknar tiden något enormt. vill jag komma i form igen kommer det ta många månader. jag har missat 8 månaders bra träning så har tappat riktigt ordentligt mycket.
Aja, jag vet att det inte är för sent. men jag känner inte för det än, får se om jag orkar till hösten :)

Puss ♥


Daniel

 Nu sitter jag hemma hos älsklingen, daniel. Han är ute och fixar med sin båt som ska säljas, kommer typ en snart och tittar på den ;P Jag sitter här och segar så länge ^^
Om ni ville veta det är han bäst. Puss på han.

Hade bara simning på morgonen och sen en lektion matte. korta dagar gillar vi :)  har många sådana nu i slutet av terminen, slutet av ettan. fatta snart är det sommarlov och mitt första år på gymnasiet är över, helt sjukt vad tiden går fort. känns som det var nyss jag började på växjö fria ^^ Men men, det ska bli riktigt skönt med sommarlov. hade dock behövt ett sommarjobb så jag kan få lite pengar, vet inte hur det går men men vi får se :)
Nu ska jag titta på tv eller nåt.

ta hand om er.
Puss.

börja skriva igen

hejhopp.
Just nu ser denna bloggen förjävlig ut, haha, jenny och jag fixade aldrig klart den sen har vi glömt bort det, ska nog prata med henne imorgon för jag känner at jag vill börja skriva igen. Om Eric, om olyckan, om min sorg och hur mitt liv är nu. Jag känner framförallt att jag behöver det. Jag behöver skriva av mig då och då.

Eric, jag tänker på dig varje dag. Och ibland känns det bara som du är iväg någonstans, du kommer hem snart. Det är dem bra dagarna, dem dagarna jag klarar av att göra saker, dem dagarna jag orkar leva. Men vissa andra dagar slängs sanningen i ansiktet på mig och varje gång gör det lika ont. Smärtan av att förlora ett syskon går inte förklara, det är så sjukt.
Jag älskar dig Eric.

Ta hand om er, och varandra.♥
Sara Lind

Goddag

hejaheja, här håller jag på för fullt med saras design.. men jag orkar inte mer nu :) det får se ut som det gör nu tills nästa gång jag orkar pilla med det. puss och kram på er

RSS 2.0