Förkyld

Hejhopp.

Mjo nu är det så att jag har blivit riktigt fökyld, går runt och snörvlar hela tiden :/ lite bläe på det. Mår faktiskt ganska bra annars. är så skönt att må lite bra nu igen efter två tunga veckor. Bara inte förkyldningen drar ner mig, men det får vi hoppas att den inte gör :)

Mamma och jag kom hem från stan för en stund sen, shoppat lite, eller ah mamma shoppade ;) jag köpte nån sak.
Ska ju till karlstad imorgon, mitt kusinbarn ska döpas :) alltid trevligt att träffa släkten med jue, mammas sida är lite mer utspridda över sverige än pappas, fast dom är ju många mer med iofs ;P Lilla olivia som ska döpas :)
Hon har blivit mycket större en jag träffade henne sist också såg jag på kortet jag fick av anna ( det som är längre ner), ska bli kul :)

image8
Hihi, vilken sötnows eller hur ^^ :)

Sen har ju Victoria nu lämnat våran klass och växjö :(  hoppas du får det mega bra i stockholm gumman <3 :)

Nu ska jag nog kanske äta nåt, lite hungrig..

Har det bra :)
puss ♥

Gladare.

Hm, kanske man ska börja skriva här när man är på lite bra humör också ;P känner att alla inlägg är väldigt djupa och "ledsna". Visst jag sa att jag skulle använda detta till att skriva av mig min sorg men nåt kul kunde väl vara kul ibland ? :) Jag menar, konstigt nog, är jag glad ibland, eller asså personer kan göra mig glad osv. Numera har jag lite svårt att vara glad bara sådär för ingenting. Men tex Daniel gör mig väldigt glad :) <3 puss på dig älskling.
hmm, har tänkt lite på det, att vissa kanske tycker vi är lite lustiga och säger att vi älskar varandra fast vi bara varit tsm en vecka, men faktum är att vi har ju varit bästa vänner sen flera månader tillbaka, och den vänskapen gick över till kärlek^^  Så vi känner varandra redan helt och hållet. Posetivt tycker jag, andra kanske tycker det är negativit?  Men men det viktigaste är att jag trivs och känner mig trygg med daniel och det gör jag verkligen. Han är min gulle.

Har börjat komma tillbaka till skolan nu, dock är min pluggmotivation på noll. Så det jag ligger efter med har jag inte orkat göra, fast det  är iofs inte så mycket så det fixar sig nog, ska ta tag i det snart, det där pluggandet..  Jag och allex, min kära klasskamrat och rumskamrat, måste ju göra ett samhällsarbete som skulle varit inne före jullovet. Ajsing. Känner att jag hindrar allex lite med så måste skärpa mig.
Men imorgon och på torsdag är det temadagar så då är det inga lektioner, så kanske ska ta tag i lite plugg på kvällen sen :) fast imorgon ska jag ju med daniel hem iofs,  han måste nog med plugga haha det går nog bra ;P En till som måste skärpa sig i skolan ;D eller hur daniel ? ;)

Sen måste jag börja träna igen. Jag vill, samtidigt som jag inte vill. hmm.. tror jag känner så för jag vet att det kommer bli sjukt tugnt att ta igen allt det jag tappat, är väldigt otränad, har inte tränat riktigt/regelbundet på 4-5 månader :/  ska skärpa  mig även med det nästa vecka hade jag tänkt :)

nehe dags att sova snart kanske så man är utvilad imorgon :) sov hela natten imorse för första gången på as länge, riktigt skönt! tänkte att jag skulle göra det inatt igen(y).

Önska mig nu lycka till med allt som jag ska skärpa mig med ;P

Ta hand om er
puss

Tröttheten som aldrig tycks ta slut.

Idag är jag helt slut, fortfarande.
Är nu inne på andra veckan som jag mår såhär, katastorfalt. När jag vaknade imorse vid 9 tiden tänkte jag att jag skiter i dom första lektionerna men går på matten och engelskn som ligger på eftermiddagen. Men när väl klockan börjar närma sig tolv är jag fortfarande lika trött och somnar och sover till 3. sen dess har jag varit helt slut, inte orkat göra nånting överhuvud taget.
bläe.

lite ork tack?!

Jahaja

bara för att jag typ är sjukt negativ, så vill jag bara säga till er att min ork är på minus hundra just nu, och suget till att gå till skolan likaså..
Som sagt så vaknade jag vid ett inatt, och somnade inte förän 6. så därför sket jag i simningen och engelskan, gick på historian dock. kul att träffa dom underbara, :) men jag vet inte om jag  har någon vidare lust att plugga kan jag ju säga.. blääe.

om vi ska vara posetiva så var jag och mamma lite på stan idag, så köpte lite kläder (Y) 4 tröjor och ett par jeans, mam betalde jeansen, alltid stort tack och väldigt uppskattat. tack mam <3

nehe.. blääe på denna kvällen..
aja,

puss♥

smärta, ångest och tårar ?

vad har livet att ge mig?
för tillfället verkar det inte som om jag ska få så mycket lycka..För tillfället känns det som om livet åt mig är planerat med smärta,ångest och tårar.

jag vill inte skriva sådär, precis som jag skrev.. som om jag inte har någon framtid. Jag har en framtid, en framtid där jag kan vara lycklig, en framtid jag vill se fram emot. Det försöker jag och mång andra övertyga mig om iallafall. Men tänk om, bara tänk om det nu är så att mitt liv kommer bara bestå av smärta,ångest och tårar? asso jo visst, nån lycklig snutt nån gång då och då, men i stor helhet menar jag. jag förstår inte själv att jag sitter och skriver såhär,. just nu känner jag mig som om jag hade den sjukdomen, vad heter den, när man har två "jag" ? glömt det nu bara för det..
som om en ängel på ena axeln och en djävul på andra.

Jag skulle vilja beskriva hur jag ser ut för tillfället. Visst kan man läsa mkt av personer kroppspråk, men du kommer aldrig kunna veta exakt vad personen du kollar på känner. tex, jag kan inte veta vad min mamma eller pappa känner, även om vi går igenom samma sak. fast egentligen gör vi ju inte det, för de har förlorat en son, jag en bror. jag frågade en gång någon om vad som personen trodde var värst, svaret är betydelselöst eftersom han inte vet, det finns dom som vet, eller jag är inte säker, en det borde finnas männiksor som borde förlorat ett syskon och ett barn. och jag säger bara det, att har livet dem planerna för mig, så, FAN TA DIG LIVET OCH VAD FAN DET NU ÄN ÄR SOM GÖR ATT ALLT HÄNDER!
för det vill jag inte gå med på, då vill jag inte vara med i leken längre.
"- är du med i leken, får du leken tåla"
jaha, snällt.

nu tappade jag bort mig som vanligt, grejen vad ju att jag skulle beskriva hurjag ser ut för tillfället. jo, om du kollar på mig ser du en ansikte helt tomt. Helt nollställt, helt neutralt. inte en min som rör sig. du ser mina ögonblock gå ner sakta och upp sakta nån gång ibland. Skulle du få ögon kontakt med mig skulle du först uppleva blicket även den helt tom, men om du vågat hålla kvar blicken lite längre, skulle mitt ansikte förändras, du skulle nu se en flicka med tårar, en flicka som skriker, sen skulle du se blicken fyllas med rädsla och ropandes på hjälp, du ser hur flickan faller ihop på golvet, hon skriker och bankar förtvivlat mot marken, du kan inte uppfatta vad hon säger, orden dränks i tårarna. då tar bort dina ögon från mina, sen kollar du tillbaka och allt du nu ser är ett helt neutralt ansikte med blicken ut mot tomma intet. du hade just fått en inblick på hur insidan ser ut, inte ens en tusendel av vad det egentligen är. men en liten liten inblick vad mitt hjärta för tillfället talar för språk.

Jag känner mig helt sjuk när jag skriver sånt, var orden kommer ifrån har jag ingen aning.

klockan är nu 02.32, ska kanske försöka sova igen. Jag gick och la mig innan vid ca. 22.30 men vaknade vid ett och kände ångesten ta över min sömn, då är det ingen idé att försöka somna om än på ett tag.
kanske är det min ångest för att gå till skolan imorgon, jag vet inte. jag kände bara innan att "jag vill inte vakna". sömn är det bästa mot smärtan. men att jag ofta vaknar på natten, kan jag inte rå för.. jag vill ju sova.
Jag vill sova, jag vill sova, jag vill sova.

god natt.

Som sagt, ta hand om er och era nära och kära. ♥

Tiden går ..

Jag börjar mer och mer bli rädd för tiden, rädd för att tiden går så snabbt. Jag hinner inte med.

Detta är fjärde dagen jag är hemma från skolan och bara segar. Ärligt talat vet jag inte vad jag har gjort idag? i och för sig vaknade jag vid 14. har råkat vända på dygnet nu, men smällar man får ta..  Efter jag vaknat har jag ätit/duschat/tittat på tv/ datorn, så har det varit sen i måndags också.. varit väldigt skönt att bara vara och skita i allt, men nu börjar jag bli lite rastlös. fast jag vill typ bara ut en liten stund till verkligenheten, sen vill jag tillbaka igen.
Det är mycket jag är rädd för nu också. Jag är så rädd för att det ska hända något med nån som står mig nära, hela tiden är jag rädd, hela tiden påminns jag om smärtan. Som när jag var i simhallen hela helgen, så räckte det för mig att se ögonen på dom som kände martin escobar, det räckte för mig att falla i gråt igen, bli påmind om smärtan, känna deras smärta-kniven i hjärtat.  Jag vill inte vara rädd för döden, jag vill inte att rädslan ska hindra mig från att göra saker, men jag kan inte rå för det. Jag måste vara så rädd om mig själv nu känns det som, jag är så himla medveten om att vad som helst kan göra så mitt liv tar slut direkt. Jag är inte rädd för döden, det är det att jag vill inte att mina föräldrar och alla andra som står mig nära få uppleva den smärtan en gång till.. För jag vet att hade någon mer som står mig nära dött nu hade jag nog blivit psykiskt sjuk. Helt seriöst hade jag inte klarat det. Jag hade nog blivit som han i den filmen som jag såg med daniel för ett tag sen, vad hette den nu igen? kommer du ihåg daniel ? Den handlade om en kille som förlorat hela sin familj i en flygkrasch, efter det hade han blivit en helt annan människa, många skulle kalla honom psykiskt sjuk, han förnekade att hans familj funnits, och kunde inte prata om dom eller något. Han gjorde även om köket hela tiden, för innan olyckan  hade hans fru ( tror det var hans fru) velat göra om köket jätte länge, men han hade bara skitit i det. 
Det är jag rädd för.
Jag är även rädd för mig själv.
Jag tror jag förnekar erics död rätt ofta numera, låter inte tankarna komma nära. det gjorde jag när jag kom hem från thailand för jag hade verkligen känslan " nu är jag så jävla trött på att leva så här, med bara tårar", så jag bestämde mig för att leva livet och ha kul. - stänga ute känslor.
Det där har jag fått lida för nu, redan förra veckan efter första dagen i skolan slog sorgen till. och allt med martin och simmarna som jag såg lida i helgen fick mig att minnas, -bakslag.
Det är så mycket som ändrats sen olyckan, jag själv tex. Min kropp fungerar bara när den vill, hela tiden är jag så sjukt trött, oförklarligt trött. Jag vill börja satsa på simningen igen, jag vill verkligen, men min ork är för liten. Så många gånger har tränare sagt till mig att man ska kunna gå på vilja också, men utan min ork så har jag ingen vilja. Jag saknar verkligen simningen, jag saknar känslan av att lyckas, saknar känslan att stå bakom startpallen precis innan loppet och känna adrenalinet pumpa genom kroppen. Saknar den fysiska smärtan i kroppen efter ett hårt pass, . Sakna sakna sakna. Om jag ändå kunde få orken tillbaka.
Min hjärna är inte heller på topp, visst klarar jag skolan men inte så bra som jag skulle kunna egentligen. och alla läxor och allt plugg tar sjukt mycket längre tid, och det är så mycket jobbigare, att bara börja är en sån sjuk ansträngning. 

Åh eric, om du ändå kunde komma tillbaka.
Jag är ensam nu, inget syskon. Det känns så sjukt att säga så, för jag vill inte säga så! vill inte !!
Nu gråter jag  när jag skriver så, jag är inte alls ensam! fan.
Eric, tiden går men jag fattar ingenting.  varje dag jag går in till mitt rum och kollar jag in i ditt, ibland känner jag doften av dig, men varje gång jag tittar på den tomma stolen vid datorn slår det mig att du kommer inte komma hem igen. varför är det så eric ?! varför??
Jag är inne på mitt 17:e år nu. Kommer du ihåg när vi var små, och jag blev så sur för du fick vara uppe längre än mig ? mamma sa alltid att det var för du var 3 år äldre, och när jag blir äldre kommer jag också få vara uppe längre. Men jag tyckte ändå det var orättvist och du sa alltid " du kommer aldrig bli lika gammal som mig, vad som än händer". Tänk, då var vi unga och hade hela livet framför oss, trodde vi iaf, tänk om vi vetat att du bara skulle få bli 19 år ? fast jag är nog rätt glad ändå att vi inte visste det, för du var lycklig in till sista sekunden, varför hade du annars ditt lilla leende på läpparna kvar när vi var hos dig på sjukhuset. Jag har många gånger tänkt tillbaka på när vi gick in i rummet där du låg, i en sjukhussäng med sjukhuskläder och knäppta händer över magen. kommer så väl ihåg när jag tog på din arm, så hård och så kall!  när jag stod och tittade på dig, drog fingrana genom ditt hår, utan att fatta nånting stod jag och bara lät tårarna rulla ner för kinden.

Storebror, du vet att jag behöver dig! Det gör så ont utan dig. Jag saknar dig så, Jag saknar att prata med mitt syskon. Jag saknar att sitta och tjabba och skratta vid matbordet, det är aldrig kul vid matbordet längre, det är tomt mittemot mig.  Jag saknar att ropa på dig när jag behöver hjälp, jag saknar att bara gå in till dig och sätta mig på din säng medans du frågar vad jag håller på med. Jag saknar att gå inte till dig på cykel och fritidscenter och prata lite medans du jobbar. Men framförallt saknar jag ditt leende. Det går inte att låta bli och le när man såg dig med ditt leende.  om man nu inte är en lillasyster och är väldigt arg för tillfället då vill säga..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så jag slutar. hatar att skriva när jag måste trycka fram orden. det jag skrivit kan vara lite svårt att förstå vad jag menar ibland också kanske, men det är för det är så svårt att förklara.

ta hand om er.
puss och kram♥

16:e

Idag var det tänkt att jag skulle ut och röra på mig lite. men efter att jag vaknat vid ett tiden, av mamma btw med frukost på sänge :D, så blev det inget vetiigt gjort idag heller. Bara suttit vid datorn. tänk vad skönt det är att bara slappa, skita i allt. Det är just det jag behöver just nu, nån skola orkar jag verkligen inte, även om jag måste ta tag i några saker snart..  Men tänk vilken gullig mamma jag har som kommer med frukost på sängen^^ :) de du!

nånting jag bestämt mig för iallafall är att efter jag skrivit detta detta jag ut och gå, antingen till eric och tillbaka eller till olycksplatsen och tillbaka. ungefär lika långt båda två så.. ingen lång runda iofs men men, frisk luft måste jag få lite, har inte varit ute på två dar xD

IDag är det den 16:e, och som jag skrev på min bdb; vi har alla dagar vi minns, idag minns jag.
Mjo så äre, idag minns jag en händelse. Vilket fick mig att rota fram en sak som låg i lådan. borde inte men kan inte låta bli att väcka gamla minnen.. Fina gamla minnen..

aja, nehe, dags för den lilla gårundan ?! jajamensan..
Ha de bra och ta hand om er.

puss ♥

tårarna tar inte slut förän orken gör det.

 Inatt var det tårar, tårar och återigen tårar.

slutade inte gråta förän jag somnade av utmattning. usch jag har kommit in i en hemsk period nu. men jag antar att det är bara en av hur många som helst.
ingen skola idag heller. nej bara slappa.. orkar inget annat..

näe, skriver lite senare kanske, orkar inte nu.

pusshej.

För lite ork.

Så är det, jag har ingen ork längre. jag har bara lust att skita i allt. skita i skolan. blää..
därför har jag mamma och bestämt att jag ska ta ledigt från skolan ett tag. får se hur lång tid, kanske hela denna veckan, brors på lite..
Har varit hemma hela dagen idag. segat, tittat film, suttit här vid datorn.. det är det jag behöver just nu, att inte göra någonting. bara vara.

och du, om du ändå kunde förstå. jag vill inte att du ska bli sårad. jag vill dig bara väl. antar att du inte förstår det. Jag älskar dig. det vet du.

ha de bra allesammans :)
puss <3

skit

 eftersom inte bilddagboken funkar idag så avreagerar jag mig här stället.
Jag är så trött på allt. och jag har inte gjort samhällsläxan, som ska vara inne ikväll.. och jag ska på bio snart så läxan får vänta, idag är jag inte på humör för att granska en jävla debattartikel.
Istället har nästan alla mina tankar gått till martin escobar och hans familj. Även om jag inte kände honom.
 men jag vet att simmare över hela sverige gjorde det, och jag känner deras tårar.
Jag har gråtit själv också. både över han och eric. Drömmen som jag skrev i förra inlägget tog hårt på mig.
Saknar honom så. <3

ha det bra, <33

Varför kan inte drömmar vara sanna ?

jag sov någon timme innan..
Jag drömde en dröm jag inte velat vakna ifrån.
Ni kan ju bara gissa vad jag drömde om,..
Eric jah..

Drömde att eric varit med om en olycka, inte bilolycka, det var något annat. Vi var någonstans jag vet inte var, och väntade medans Eric var inne på operation eller nåt. och plötsligt kommer någon hem med honom. säger knapptnånting, bara går iväg igen. Först ligger han bara där. Jag tror han är död, jag kramar honom och gråter förtvivlat, men plötsligt sätter han sig upp och kramar mig tillbaka. den känslan, den lyckan. den trodde jag inte man kunde känna i drömmar. men tydligen. Herregud vilken känsla, nu bara sprutar mina tårar av lycka istället, jag kommer ihåg att jag kramar honom jätte länge, och han tillbaka. Jag skrattar samtidigt som tårarna sprutar från mig.
Den glädjen, den har jag aldrig känt förut.
Men givetvis vaknar jag alltid från mina underbara drömmar. Men jag älskar verkligen att drömma om Eric, känns så bra.

sjukt vad saknaden är stor idag eric.
Vill bara att du ska krama mig som i drömmen, säga att allt kommer bli bra igen!

<3

Vila i frid.

 Idag fick jag reda på ännu en tragisk nyhet.
Martin Escobar, simmare från spårvagnen(stockholm) omkom inatt. En kille på 20 år, hela livet framför sig.
Vila i frid  (F)

Jag kände inte killen, men jag vet att idag sörjer hela simmarsverige.

ta vara på dem du har, dom kan försvinna fortare än du kan tänka dig.


Trött

Idag är jag trött, ska nog sova lite snart tror jag (:  måste plugga sen, göra klart en sak på Samhäll, ska granska en debattartikel ;) JÄTTEKUL. aja nu ska vi inte klaga iofs, finns tråkigare saker..

Sen ikväll ska jag och Danne på bio :) tycker vi om, japp japp. fast vilken film det blir har vi inte bestämt än, men men:D  sen imorgon är det JDM här i växjö faktiskt. jag ska inte vara med och simma eftersom jag inte tränat något på senaste tiden. men jag och jenny ska dit och kolla och vara publik och flumma runt^^ ska nog bli kul,
just de ska nog till farmor och farfar imon med en stund för att äta lite, farmor fyller år (: fick förresten lite presenter av dom igår när dom var här en liten snabbis, tack farmor och farfar <3

Just de jah tittade på film med nellu igår, var länge sen vi sågs, det var kul att träffa dig igen ! <33

nehe, vi ses,
hade,

pusss ♥

livet är en gåta

Jo det är ju så.
Först måste man lista ut vem man själv verkligen är.
Sen måste man lista ut hur man ska leva som den man är.
Sen kommer det hinder på vägen hela tiden och då måste man lista ut hur man ska göra för att komma över dom/lösa dom.
sen massa massa annat.
mjo visst.

vet du vem du verkligen är ? Har du hittat dig själv än ?

Jag tror jag vet.

Hejhopp.

Idag har inte varit någon bra dag :/ tyvärr.. Vaknade och ville bara gömma mig i täcket resten av dagen, grät en skvätt i min ensamhet och gick sen ner till mamma. Och bestämde att jag skulle vara hemma från skolan idag.
Så bra började min termin, en skoldag sen blä. Usch på morgonen ville jag bara skita i allt, skita i skolan, skita i simningen. mår lite bättre nu, men inte mycket. har ingen vidare lust att dra till skolan imorgon heller men måste nog det.
Jag hatar verkligen att vakna med att gråta. för då vet man, denna dagen finns inget att göra åt, lika bra att bara sova igen, inget vettit kommer göras ändå.
Varit ute och gått fram och tillbaka till erics grav med mam nyss. regnade lite men men. Öjaby kyrkogård är sjukt fin egentligen. Mam och pap har redan bestämt att dom ska ligga där, jämte eric, de har "bokat platser". låter sjukt men ja.. Och jag har sagt att om jag dör ung vill jag och ligga där jämte eric. Förhoppningsvis gör jag inte det, men som sagt, allt i livet är oförutsägbart.

lite blä på denna dagen asså. mmh..
fast jag tror jag kommit på något idag, jag tror jag vet vad jag vill.
Det är bara du som vet vad det handlar om.

Sen är jag lite besviken på dig med, trodde faktiskt inte det. men aja, jag har märkt sidor hos dig dom senaste månaderna som visar att du har mycket kvar av livet att lära. Visst det har jag med, men jag känner själv att jag kommit mycket längre än dig. Detta är för att du blivit sårad för lite i ditt liv, du har varit med om för lite dåliga saker. tyvärr måste man vara med om dåliga saker också för att man ska få kunskap av livet. Men jag önskar dig all lycka iallafall.

Nä nu ska jag nog titta lite på tv, ligga i sängen och mysa, och vänta på att daniel kommer hem så han ringer. alltid mys att prata med honom. Du är guld värd hun <3

Puss, ta hand om er ♥

Jag vill bara bort.

Jo så är det.
Jag vill bara bort härifrån igen.
Orkar inte.
fy fan är så jävla trött på smärta nu. så sjukt trött på det. Jag vill så sjukt mycket bli lycklig igen. jag vll så sjukt mycket att allt ska bli som innan olyckan. Allt var så sjukt jävla bra !!
Helvete vad dåligt jag mår ikväll. gråter gör jag med. har jag inte gjort på länge. Tror jag börjar trycka undan allt igen, just bara för jag är så trött på smärtan, trött på att inte leva livet !
Jag skulle vilja beskriva mitt hjärta. Tittade nyss på dom vita rosorna som står på mitt skrivbord. tre stycken. Mamma kom till mig och gav mig dom på nyår tror jag det var och sa " en från mig(mamma), en från pappa, och en från Eric."
Dom börjar vissna nu.. är mitt hjärta som en vissen ros ?
jag vet inte. usch, känner mig så blää..
vill bara åka härifrån igen. skolan börjar på tisdag igen. orkar inte. ORKAR INGENTING.
hej deprimerad.
Hatar verkligen och vara såhär, man ska fan vara lycklig !! njuta av livet, gå runt och le !
kommer ihåg typ bara lite innan olyckan när jag gick från skolan till bussen så bara slog det mig vad lycklig jag var och hur bra allt var. så bara går jag och ler. så HÄRLIGT!
Ge mig lycka.

Eric,jag blir galen snart. Kan du inte bara komma hem?!


Nytt år

Hej,
jo det var ett tag sen man skrev här nu. Som sagt har jag varit i Thailand, haft det sjukt bra :)  lite jobbigt att komma hem till kallt och regn. Men samtidigt skönt att komma hem.
Igår var det nyårsafton, vilket jag firade med kompisar och fest.  Nytt år, usch. 2008 kommer bli ett år utan Eric, ett år utan minnen ska skapas med honom. Första året utan min bror har startat.
Jag tittar ofta på bilder på honom. Ibland gråter jag så det gör ont i ögonen, ibland tittar jag och ser min bror och frågar mig själv " var är han?". det känns verkligen inte som om han är borta föralltid. Jag har inte förstått ännu. Jag tror aldrig jag kommer förstå. aldrig. 

Nu är jag väldigt trött ska nog sova snart.
Vi hörs och ses.
puss ta hand om er ♥

RSS 2.0