Nyårs handling

Just nu mår jag rätt bra, har väl mått upp och ner dem senaste dagarna om jag ska vara ärlig. Vissa stunder har varit riktigt tunga.. men det börjar gå in i mitt huvud nu och kanske, kanske var inte allt sådär perfekt som jag trodde.. Iaf, idag var jag hos frisören och klippte mig, det blev bara toppning men också lugg, haha :) ville testa nåt nytt och har funderat på det ett tag så det fick bli det.. Dock så är allt mitt solblekta hår som jag fick i thailand borta, buhu. Bild kommer senare förmodligen..

Nu sitter jag här och väntar på en av mina kära vänner ska höra av sig, för ikväll ska vi nämnligen Handla lite mat och sånt för morgondagen..förhoppningsvis är det snart!
är ni förväntasfulla på det nya året? Jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Ett nytt år gör inte så stor skillnad egentligen, förutom att vi går in på ett nytt år,igen, utan Eric.. Jag hatar det, att jag är tvingad att leva utan honom för resten av mitt liv. Jag har inget val, han är borta. Nu lever jag på tron att jag kommer träffa honom igen när jag dör.. jag måste tro på det..
Även om längtan och saknaden efter honom är enorm så vill jag inte dö, inte än på väldigt länge.. jag vill bli gammal.. Jag tänker leva mitt liv fullt ut. Jag vet att jag kommer träffa på mer motgångar i livet, men om man tänker på dom hela tiden är det lika bra att ge upp. Jag vet inte vad meningen med livet är, men det måste finnas någon. varför finns vi över huvud taget annars? Dock så ser jag absolut ingen, INGEN, mening med min brors död. Vad fan var det bra för? säg inte nåt som om att jag blir en starkare människa eller nåt sånt för det är falskt. Jag har blivit svagare, mycket svagare sen erics död. Jag har betett mig på ett sätt jag aldrig skulle göra annars, jag har förlorat vissa förmågor, som t.ex. spärren när man blir arg,ledsen osv. jag kan inte kontrollera mig själv, och inte förän jag lugnat ner mig ett antal minuter eller timmar senare inser jag hur dumt jag beter mig och hur fel det är. Jag skriker på den som närmar sig, jag skäller på den även om den inte gjort något fel.. jag vet att det är så fel, men varje gång är det likadant, jag kan inte kontrollera mig själv.. Jag vet att jag inte var sån förut, jag vet inte varför det är så nu.. antar att alla känslor väller över ibland.. dom som jag ibland trycker undan för jag orkar inte gå och ha ont hela dagarna.. En viss person har fått ta väldigt mycket av denna skit, och det är jag väldigt ledsen över, om du läser detta vet du vem du är, jag är verkligen ledsen.. Numera ska jag försöka att inte prata med någon under tiden som jag mår så..

ett tänkt kort inlägg blev långt. Så är det ibland när man låter tankarna flöda..
Ha det bra, och hoppas ni får en bra nyårsafton :)

Björn Gustavsson i mitt hjärta

Eftersom hela familjen är helt jetleg skadade vaknar vi 7 varje morgon.. Därför satte vi oss i morse och tittade på "Björn Gustavsson-ett livsverk". Fy fan vad bra han är asså, haha. det spelar ingen roll på hur dåligt humör jag är på, jag börjar alltid skratta. helt galet bra är han, och helt galet söt också, maha ^^
Titta på den, alllt han har gjort är med där typ.  (y)vänsterpilsnestrecktrea

Jag är hemma för er som inte vet det än ;) Hemma i mitt kära lilla hem i kära lilla växjö.. Jag har haft det helt underbart i Thailand, jag ville faktiskt inte åka hem..Värmen och allt är så underbart där nere, man kan bara vara hela tiden, allt var så mycket lättare där nere, antar att det är lätt att drömma sig iväg där nere också, vilket jag gjorde... När jag kom hem slogs jag rätt in i verkligheten igen, vilket var behövligt antar jag. Den där verkligheten som innebär en stor smärta. Den jag kände imorse när jag vaknade har jag inte känt på riktigt länge, jag hade faktiskt börjat undra vart den tagit vägen.. Jag hade drömt mig iväg, låst inne smärtan, men nu har någon låst upp igen och den strömmar ut som aldrig förut. Jag kan inte skilja på vilken smärta som är för vilken.. Jag kan inte..
nu mumlar jag bara igen.. jag mår inte bra.. så enkelt är ddet..

Jag längtar till nyår..nytt år, nya möjligheter? men jag längtar också tillbaka...
Men man får hålla ut, vänta på framtiden, vänta på bättre dagar, jag vet att dom kommer.. Jag har varit med om det förut..sötnosar, jag hoppas ni har det bra :)
Vi hörs..
Puss och kram.


Thailand, underbara Thailand

Halloj :)

Tänkte bara säga att jag är ju i Thailand nu, har varit här sen 3 december och har nu 10 dagar kvar här. Och det är helt underbart, jag älskar det! jag älskar värmen, solen, shoppingen, människorna som ler hela tiden osv osv. Det går inte beskriva det med något annat ord än underbart. Detta året har jag inte hemlängtan ett dugg, vilket jag hade förra året. Detta året vill jag inte hem, jag vill inte hem till verkligheten, nej jag vill stanna här och bara vara, skita i allt annat :)
Men brudar där hemma, känn er saknade ! ♥ 
Mer får ni veta när jag kommer hem ^^

Puss och kram
Hoppas ni har det bra i snöovädret, själv ligger jag i bikini och njuter av 30-35 graders värme och sol :D

RSS 2.0