du vet vad du är, för mig

igår när jag låg och försökte sova, lät jag några tårar falla.
Låg och längtade efter dig.
Ville att du skulle ligga jämte mig, tätt intill mig, med armarna runt mig,  känna din närhet, din kärlek. Den kärlek bara du kan ge mig. Bara du.
Du är så mycket mer för mig än du någonsin kommer förstå.

bläbläblä

idag är blää.

I miss us.

sömnlös

att inte kunna sova är bland det värsta jag vet. Jag hatar det.
och här sitter jag i min säng, ännu en kväll/natt med tankarna snurrar och snurrar utan något vettigt resultat. endast ångest och smärt framkallande. det finns inget jag kan göra , bara vänta in tröttheten. eller ja, den finns där redan. jag är trött, men tydligen inte tillräckligt trött för att somna. Och att ligga längre än 15 minuter och blunda går inte. ångesten och paniken bara kryper sig igenom hela kroppen. stört.
ibland känns det som min hjärna plågar mig själv med vilje. jävlas med mig själv. hur konstigt det än låter så kan det kännas så ibland.
skulle försöka mig på att plugga innan med, men det gick så som det gick så det får tas igen när jag inte är sån här.
men egentligen, hur är jag egentligen när jag är sån här? förmodligen är det bara jag själv som vet. orkar inte klura ut hur nu. jag vet ju, men orkar inte tänka på det bara. orkar orkar orkar, det är fanimig inte mycket jag orkar här i livet.. längre.

just nu känner jag mig så.. vad heter det.. likgiltig tror jag..
jag känner inget, eller rättare sagt, jag orkar inte känna något. Jag vägrar släppa in känslor, för jag orkar inte. det är för jobbigt. Jag orkar inte gråta, jag orkar inte le. hade du sett min ansikte nu hade du sett noll. du hade inte fått en enda inblick på hur jag känner. helt stängt är det. Min mun är ett streck, inte nedåt och inte uppåt. mina ögon hade du sagt var helt tomma. tomma på liv. 'är det vad jag är nu? tom på liv?

 fast samtidigt som jag känner sådär känner jag också att det gör ont innanför bröstkorgen. Jag känner igen känslan så väl. jag vet inte hur ofta jag kännt den det senaste året. väldigt väldigt många gånger iallafall. eller ja, den kanske är där hela tiden men ibland kan den försvinna lite för att sedan återvända.
det är när den känslan kommer som jag gör ett beslut. eller inte jag men mitt undermedvetna, antingen gråter jag eller försöker jag stänga ute den.stänga ute den brukar oftast inte vara så lyckat. särkilt inte när jag är ensam. den bara fortsätter gräva längre in. det känns nästan lite som att den äter upp mig innefrån. låter nog väldigt, ja, äsch. det är iallafall den som gör att jag faller. faller ner i "ett mörk hål", sorgens hål. eller vad man nu ska kalla det.
 
det här inlägget kan säkert uppfattas som lojt/sorgligt. det är helt upp till läsaren hur man läser det.Jag tycker ofta mina texter blir osammanhängande och konstiga och inte alls blir som jag vill. men det blir som det blir. och jag uppfattar själv detta inlägg som halvkonstigt. men det är också pga denna likgiltighet. jag vägrar släppa in känslor. och jag skiver som "bäst" när jag gråter och känslorna bara öser fram i texten. men jag kände bara för att skriva nu och då gjorde jag det. och det var min mening med bloggen när jag började med den.

hoppas ni har kunnat sova bra inatt.
får väl se när jag somnar, förhoppningsvis snart.

Kram från en orklös lillasyster,

I dare you to move

Är jag ensam om att det känns som tiden inte räcker till? Den bara försvinner.

Jag känner ofta så. Men jag kan också erkänna att jag inte alltid tar vara på tiden.
Jag orkar inte helt enkelt.
Det är så jävla mycket jag vill göra med mitt liv. Men min ork är inte där. Lat ? eller är det min sorg som styr mig? Jag vet inte. Ingen aning.
Det är så mycket som jag vill. Och jag ställer ofta mig själv frågan, varför gör jag det inte då? Jag har ju möjligheten till det. Jag kan bli så arg på mig själv ibland. Och jag blir också så arg på livet, detta orättvisa liv.

osammanhängande i know, men jag orkar inte bry mig idag. jag undrar bara;
Varför?

Where can you run to escape from yourself?
Jag älskar dig föralltid storebror.
Din LillaLillanLillasyster

Helg kära vänner

Ja nu har jag börjat lägga av med att skriva varje dag igen. Kände att jag skriver inget vettigt ändå.

Men nu är det helg och igår följde jag och amanda med allex hem till ALVESTA. weei. haha första gången jag är i alvesta om man inte räknar hemköp då jag och daniel ska köpa godis ^^ Det var mycket trvligt måste jag säga, vi titta på crills match. Det var herrans många år sen jag tittade på en innebandy match så det var kul :) Efter det ¨åkte jag hem till danne älsk och sov där och nu är jag hemma och segar/myser. Imorgon är det att åka till farmor och farfar som gäller, och även plugg. Ska försöka planera in båda bra .

En ganska lugn helg alltså. Och jag gillar det faktiskt :)
Ha det bra, Puss

fly

Vissa dagar, eller egentligen alla dagar men vissa är värre, vill jag bara bort från mitt nuvarande liv.
- Livet som Eric är död i.

jag klarar knappt av att titta på meningen. Jag vill verkligen inte. Jag vill bara bort, fly iväg. Vakna upp från mardrömmen.
Så är det idag. Jag vill inte, jag vill inte inse. Nej!

Erics begravning

Idag är det den 22 september 2008.
Vissa datum gör sig ihågkomna. 22 september är ett utav dem för mig.

Det är ett år sedan Erics begravning idag. Ett år sedan vårt sista "farväl". Ett år sedan jag satt i Öja kyrka jämte min brors kista och la min hand på hans bröstkorg. En kropp som då var helt stilla, men bara två veckor tidigare varit full av liv. Jag kommer väl ihåg känslan när jag satt där, såg min brors kropp för sista gången med mina egna ögon. Jag kommer också ihåg så väl att jag var ganska lugn, med tanke på att min bror skulle begravas.
Om man nu kan säga att jag var "redo", redo att begrava sin bror är inget man någonsin bli redo för. Men jag vet inte vad jag ska använda för ord. Men jag var redo att släppa taget om hans kropp. För när jag satt där jämte honom kände jag så starkt att det är inte längre Eric som ligger där. Han har lämnat denna kropp. Jag kommer ihåg just detta så himla väl för nätterna innan hade jag stora problem att somna, jag låg inne hos mamma och pappa och nästan skrek utan tårarna och smärtan. Jag var så otroligt rädd för Erics begravning. Tanken på att han skulle grävas ner i ett djupt hål kändes otänkbart, det gjorde så ont! Jag ville inte! Tanken gör fortfarande jätte ont, den äckliga känslan i magen.
Men när jag satt där, den 22 september, jämte min bror kropp kände jag direkt att han inte längre är där. Utseendet hade ändrats, fler blåmärken hade börjat komma fram. I pannan syntes en annan färg. Ansiktet såg väldigt annorlunda ut. nu kanske det låter som jätte stor ändring, så stor menar jag inte. Man såg klart och tydligt att det var Eric. Men det var framförallt känslan av att han är någon annanstans som gjorde mig "lugn".  Om jag inte haft denna känslan vet jag inte om jag hade klarat av begravningen.
Det är nog något jag aldrig kommer glömma, när jag sitter jämte honom och låter tårarna rinna samtidigt som jag tittar på honom, så fin i sin studentkostym.


Jag älskar dig förevigt. ♥
/
din lillasyster.

plugg

Nu har jag köpt mig en kaffe och en muffins. Priset kan man diskutera om. Är en muffins värd 20 kr verkligen ? nej. Biblioteket tar allt för höga priser måste jag säga. På skolans restaurang fick jag kaffet för 6kr. Ja du.

Nähä nu skäller amanda på mig, jag måste göra svenskan. Tänkte sitta här tills jag gjort klart den, den ska vara inne ikväll. Och jobbar mycket bättrer i skolan än hemma.
Och amanda och allex har INTE ALLS suttit och varit jätte glada och skrikit ut att dom är klara med svenskan.

Allex: nämen jag kan ju sitta och rätta här lite nu då eftersom jag har tid på mig. Jag är ju klar med svenskan.
Amanda: nämen allex stressa inte nu, du är ju klar med svenskan!
Allex: Just det jag är ju klar med svenskan! Jag har all tid i världen på mig.

Amanda: vi kan ju ta det lugnt vi har ju gjort klart svenskan allex!
( sitter man i rummet och hört dom hela dagen och INTE är klar med svenskan så är det rätt irriterande om jag får säga min mening.)

Issa är ganska jobbig hon också. Skriker lite och så.

Hej då.
Pussen.

känna?

Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Har inga ord för tillfället.

Jag undrar ofta hur mycket jag låtsas att allt är bra. Jag vet att jag gör det mycket, men inte hur mycket. Jag är rädd för framtiden, jag är rädd för ett liv utan min storebror. Jag är rädd för något liknande ska hända igen. Jag är rädd för att förlora någon. Jag är rädd för smärtan. Jag är rädd för att kanske inte jag heller har så många år kvar här på denna jord. Kanske rycks jag bort bara sådär någon dag helt oväntat precis som min bror. 

Jag ser fortfarande ingen mening med min brors död. Jag tror ofta på "allt har en mening", men inte i detta. Jag ser den absolut inte.

Jag vet inte hur jag ska känna. Jag vet inte vad jag känner.
Jag är rädd.

Helg

Hejhopp nu är jag seg med bloggskrivandet igen, inget skrivit på en vecka.

Nu är det helg gott folk och mamma ropade precis, dags för mat. Lite senare ska jag till min Daniel och mysa, idag har vi varit tillsammans i hela 8 månader faktiskt :) Och fortfarande über jätte mycket kär i honom är jag!
Sen är inte resten av helgen planerad,  men får se helt enkelt. Jag borde plugga lite på söndag men det brukar jag ju säga så får se hur det blir med det. Men vi kan ju hålla tummarna iallafall. (y)

Ha en trevlig helg!

Puss och kram

feel like a failure

Idag efter skolan när jag skulle cykla hem tyckte jag synd om mig själv.. Därför svängde jag in på maxi och köpte mig två paket glass och en tidning. Sen blev det nudlar till las vegas när jag kom hem och glass till efterätt. Blev så mätt på glassen så nu är jag inte alls sugen längre trots att jag har jätte mycket kvar. Aja, bra till en annan gång^^
Sen somnae jag, haha, vid halv 6 till kanske 7 är jag alltid sjukt trött på vardagarna, går knappt hålla mig vaken. Men jag brukar klarar jag detta för jag vet att jag inte kommer kunna somna sen. Men idag orkade jag inte bry mig så jag somnade lite till mamma och sigge kom in och väckte mig.

Det blir inget Göteborg i helgen, och inte heller någon tjejkväll. Så ikväll blire det hemmamys med mamma för pappa är och jobbar. Och imon blir det fest med mina andra tjejkompisar :)

Ha en bra helg!
Pusss

ångest

baah.. Jag får panik på mig själv.

När jag började skolan tänkte jag att jag skulle börja träna lite också. jag hade tänkt att jag skulle träna Mån,ons och fredag morgon med skolan och sen tisdag och torsdag eftermiddag. Men Nu sitter jag här torsdag eftermiddag och känner inte ett piss för att träna. vad ska man göra då då? Jag hatar när jag känner såhär för jag får alltid dåligt samvete typ om jag inte tränar fast jag har bestämt mig för att inte få det för det gör allting så mycket jobbigare och jag ska inte ha press på mig!  Jag orkar inte lika mycket längre, jag är mycket tröttare. Sorgen tar jävla massa krafter. Saknar tiden då man älskade att gå till träningen.
Jag ska ju tävla i helgen med egentligen, men så säger mamma nu att vi kanske ska till göteborg. Och ja dem där två 50:orna skulle jag egentligen kunna göra på träning men eftersom detta var enda hemmatävlingen för mig på hela hösten ville jag vara med. Jag är nog inte tillräckligt tränad för att göra bra resultat, men jag hade velat veta om jag kunde få känslan innan loppet som jag älskar.

Jag vet inte hur det blir, får se helt enkelt.

Hoppas ni har det bra!
Puss and bye

Danneälskling

Igår efter en lång skoldag, slutade halv fem, följde jag med daniel till bolma som klippte honom :) Det blev fint! Sen åkte vi hem till honom så sov jag där med.  Gulle på han, förutom att han satt och spelade dotA när jag gått ocgh lagt mig och jag vaknade hela tiden pga alla tangenttryckningar och musklick x)  skrek lite på han så han la sig i sängen sen, bäst är han! ♥
Jag älskar dig Daniel Ekström, glöm aldrig det!

Dock blev jag lite irriterad idag när jag kom till skolan och kom på att jag började 09.50. jag som tog bussen 08.10 från gemla, åh. Kunde ju sovit en timme till ^^ Aja, skulle egentligen gjort lite läxor och sånt nu men det blev det inget.
Förresten, såg ni idol igår? det gjorde inte jag, men alla i skolan berättade om den 16-åriga Anna som var så sjukt bra. Och då var man tvungen och kolla om det var sant, och det var det verkligen. Sjukt bra flicka lilla!
Kolla här;
http://www.youtube.com/watch?v=D03dbdnE3OE

Pusshej

vfg

Sitter i skolan nu, har tränat  och börjar snart historian.

har inget vettigt att skriva egentligen så därför skriver jag lite om one tree hill.
tittade som sagt på det igår och jag får typ panik hela tiden när jag tittar på det också för hela tiden tror jag det kommer hända nåt dåligt i serien och blabla. och jag vet att det kommer hända nåt och sen när det gör det som det gör typ hela tiden får jag typ ännu mer panik. Nä, det här börjar gå lite överstyr nu.  Serien har nästan blivit dålig.

Nog med den, jag tittar ju på Las vegas också. Den tycker jag om, och dem senaste avsnitten har varit väldigt spännande^^  Men är nu på sista säsongen och Daniel som tittat på serien innan har sagt att slutet är det sämsta som finns. Dom hade blivit tvungna att bara göra ett slut sådär för dom hade för lite tittare tydligen så kommer säkert få panik på den med sen ;P haha. Danne sa till mig för inet så länge sen att när jag tittat klart på las vegas borde jag sluta titta på serier, och han har nog rätt. Men får se ^^ det är ju min avslappning typ efter skolan och sånt. maha.

ha det bra.
Pusss

(vfg=växjö fria gymnasium)

tisdag

Jajamensan idag är det tisdag vilket också innebär nytt one tree hill avsnitt!! Och det gillar vi :)
Så nu ska jag ta och lägga mig i sängen med en skål med glass och titta på säsong 6 avsnitt 2^^

Ha de bäst

Puss

nääämen

Allex; tror du på kärlek jakob ?
Jakob; ja, tror du på tomten ?
Allex; nämen.. nää

Allex; gud va rädd jag var för tomten när jag var liten..

Ett litet inslag av vad som diskuteras i vårt kära rum för tillfället på engelska lektionen.

Varför just kärlek var för vår kära amanda har lite problem med det där med att tro på kärlek.
Tror du på kärlek?

Pusshejddååe

studiedagar tycker vi om.

Jag har ju haft studiedag idag för er som ville veta det, yeeey! så skönt :) förra året hade typ aldrig vfg några studiedagar och nu typ efter bara någon vecka. det här gillas kan jag lova !

Iallafall så åt mamma pappa och jag innan på Venezia, tror det stavas så, det var gott :) Sen tänkte jag åka till min älskling sen när han slutat jobbet vid 22. Mysa med han :) Sen är det skola imorgon igen. Not så mycket yey, men bara 4 dagar sen helg igen ! Och få planeras det tjejkväll med Crills,manda och allex. Mycket trevligt. Sen ska det hinnas tävla en snabbis med. Det ska bli mycket intressant och se hur det går.. Fast ska bara simma 2 st 50:or på söndag eftermiddagen så det ska nog inte vara några större problem.. förhoppningsvis iallafall ^^

Ska nog titta på ett las vegas avsnitt nu, hinner nog det innan jag ska åka till älskling.

och igen, grattis pappa!

Take care lixom.
Pussss

Grattis pappa!

Idag fyller pappa 47 år :) Mamma och jag var nere på stan innan idag och köpte lite saker, En box typ med filmer som han tycker är intressant ( som jag tycker är tråkigt maha), en parfym, en grej med näsan, och snark medel :D haha han snarkar förjävligt mycket denna man. Vi måste bota det på nåt sätt innan vi åker till thailand annars kommer jag inte sova en blund på tre veckor. Vi kommer nämnligne sova i samma rum detta året. förra året hade vi en mycket större lägenhet men denna duger nog bra den med :)
Iallafall ska vi ut och äta snart.

Som ni kanske förstår firade vi inte pappas födelsedag förra året. eftersom pappas födelsedag förra året var två dagar efter att Erics olycka. vi hade köpt kräftor och skulle vara lyckliga. Men så blev det inte. Livet är oförutsägbart.

Fan vad jag saknar dig. Vi saknar dig!!
Önskar du kunde vara med idag, pappa fyller ju år.
Älskar dig brossan !
None

livet är så orättvist

idag är det 7:e september 2008.
Den 7:e september 2007 tidigt på morgonen fick jag reda på att min bror inte längre finns i livet.

Det har nu gått ett år, ett år sen mamma kom in till mig på morgonen och la sig jämte mig. jag kommer ihåg att jag tittade på klockan, den var runt halv 6 tror jag. Men jag är inte säker. Jag vänder mig sedan om och tänker vad vill hon såhär tidigt?. hon säger till mig; det finns inget bra sätt att säga det här på.. men.. - jag börjar känna hur paniken kommer och jag sätter mig upp och säger nejnejnej när mamma säger; Eric finns inte mer.. jag kommer ihåg hur mamma försöker greppa tag om mig men jag hoppar upp snabbt och börjar klä på mig medans mamma berättar att polisen är där nere och pappa också. Jag kommer inte ihåg vad jag tänker, jag kommer bara ihåg när jag ställer mig och tittar på pappa som står och tittar ut genom fönstret. Jag minns att jag går ut, en polis kommer och presenterar sig. Vi sätter oss sen i polisbilen och vi åker till sjukhuset, akut avdelningen. Vi går in och en sjuksköterska visar oss vägen till en dörr, hon öppnar sedan dörren och där inne är ett litet rum med en säng, en hylla med några ljus och en psalmbok eller liknande om jag inte minns fel, ett stort skåp, ett handfat och en säng.. en sjukhussäng med min bror. med min fina bror, min älskade bror liggandes i. Endast några skrapsår gör att han inte ser ut precis som innan olyckan.

fy fan vad ont det gör och tänka tillbaka på det. saknar dig så jävla mycket eric. Önskar så att du kunde komma hem.!! Jag vet att jag skrivit om detta tidigare, men det är bra för mig att skriva det om och om igen. Även om det gör så jävla ont. Jag vet att då skrev jag mer, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer här efter, det är mycket som händer det första dygnet. men jag skriver väl om hela det någon annan gång, jag känner inte för det nu och jag skriver inte när jag inte vill. Det blir bara fel då.

igår var en lugn dag, jag trodde den skulle bli mycket tyngre känslomässigt, men det var den inte, den var inte värre än alla andra dagar. Däremot känns det som idag kommer bli värre. Jag vill så gärna träffa dig igen Eric!! Krama dig, prata med dig! bråka med dig, tjabba med dig! allt syskon gör, jag saknar det så förjävligt mycket så du anar inte. Men det kommer aldrig finnas nåt som jag saknar mer än dig, du! Eric, det finns ingen människa på denna jord som du. Så underbar och omtänksam och snäll och glad. Du förstår inte hur glad jag är över att få vara din syster. Jag har världens bästa bror. Ingen kan någonsin ta ifrån mig det. Det gör ofta ont i mig när jag ser syskon prata om framtiden, eller när jag ser syskon i simhallen som har sina barn med sig. Allt det där vi aldrig får uppleva tillsammans, framtiden. Du är bäst och jag älskar dig mer än vad jag trodde var möjligt. Jag önskar du visste det och hur mycket du betytt för mig under alla år. Det var nu på det sista året med dig jag verkligen förstod vilken god och underbar människa du är och hur jag längtade efter framtiden med dig, jag såg verkligen ljust på framtiden då, jag såg ljust på allt.

Jag älskar dig. / din lillasyster

ett år

Idag är dagen jag har fasat för. Jag som låtsas att den aldrig kommer komma.
Idag är det ett år sen Eric dog.
Ikväll..
Jag vet inte vad jag ska göra idag. Förmodligen bara lata mig, sova, titta på las vegas. Kommer nog vara vid olycksplatsen och Kyrkogården några rundor. Usch. Jag hatar att tiden går så fort, helt sjukt. Känns som det bara vara nån månad sen helvetet bröt ut. Åhh, jag vill inte det här..

Nu ska jag duscha, sen ska jag och pappa åka och köpa marchaller, eller hur det stavas.  Sen får jag se vad som händer.

puss

Du kommer aldrig förstå

Nej, du kommer aldrig förstå..

vovve

JAG VILL HA EN VOOVVE!
hhih, en liiten vovvsing :)  har kommit fram till att en stor orkar jag inte ha, orkar inte gå typ 5 mil varje dag^^ även fast stora med mycket päls är underbart söta. Men nä, jag vill ha en miiini hund, en sån Chihuahua med mycket päls. Tycker dom är så mycket sötare med mkt päls. hihi. Attans är dom är så förbannat dyra bara :O jesus.
Fast det största problemet är att mamma och pappa inte vill ha en och jag vet att Eric inte heller velat det :P såå njae, det blir nog tyvärr ingen vovsing för min del så länge jag bor i detta hus^^ För nöja mig med världens bästa kisse, sigge!


siggebuus!

Idag tränade jag i skolan, sen gick jag lite på stan med underbara jenny på mitt mega hål. Sen efter franskan, vilket jag verkligen är sämst på, cyklade jag hem. Är sjuukt trött idag, mår inte toppen precis. ser inte fram emot imorgon. Det har gått för lång tid, det skrämmer mig. Vill bara gå till baka ett år och vara fullkomligt genom lycklig. Saknar dig så eric<3

puss på er. nu ska jag lata mig hela kvällen. och förmodligen imon med..
Ta hand om er.

I remember

det är sjukt vad mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud ibland. Redan för flera flera år sen började jag tänka väldigt mycket. Tankar som snurrar och snurrar. Dessa tankar har jag däremot haft svårt att sätta ner i ord. OCh nu när jag tänker på det har det senaste året inte vara den typen av tankar som jag tänkt, dom har varit på Eric och på något sätt har dessa tankar varit så mycket lättare att få ner i ord. Jag vet inte varför, kanske för känslorna är så otroligt starka och nära. Självklart är det tankar om Eric som jag inte heller fått ner i ord, för allt går inte förklara. Som hur stark och stor saknaden är. Det är inte möjligt att få ner i ord.
Men nu när jag sitter och lyssnar på lite musik kommer typen av dom gamla tankarna tillbaka, känner igen dom så väl. Dom kommer alltid när jag lyssnar på musik. Jag börjar tänka på saker jag inte riktigt vet vad egentligen, jag låter bara tankarna snurra som dom själva vill. Jag tycker det är ganska skönt samtidigt som dom kan göra ont ibland. Och dom har många många gånger fått mig att gråta.
Ibland tänker jag för mycket, vilket kan leda till att jag är väldigt nere, så var det för ca 2 år sen kanske. Men det löste sig. Nu är det annorlunda, mina tankar nu är, som ofta är om Eric vet jag att dom aldrig kommer försvinna. Det kommer alltid göra ont i hjärtat.

one tree hill

jeeeklar, idag fick jag reda på att ett nytt one tree hill avsnitt kommit ut och som jag längtat :D ska sätta mig och titta på det nu innan jag sover, hihi blev så nyfiken, måste veta vad som händer :D:D

I övrigt har denna dag var väldigt bra dag :) Igår var en skit dag, trodde jag skulle vakna och vara as depp idag, men tvärtom jag är på bra humör och varit det hela dagen. Efter skolan tränade jag och sen cyklade jag hem. Gjort lite läxor och nu sitter jag här och ska kolla säsong 6 nu då :D yeey!

Hörs imon mina kära vänner.

Puss and bye

Jag är duktig!

Yeey, nu på detta hålet har jag suttit och gjort klart historia grejen( som iofs skulle varit inlämnad igårkväll) och skickat in den! yey, nu blir mamma glad haah :) När jag skulle göra den igår blev jag så arg för jag inte fattade något se sket i den, men satte mig idag i lugn och ro med lite hjälp av mina kära rumskamrater gick det så bra så. nu nu är mitt samvete lite lättat för dagen också :) toppen. Nu har vi lite andra små läxor kvar denna veckan som går mycket lättare ! Nu är jag glad hihi. Nu börjar snart engelska lektionen som vi ska titta på film på, crash som jag såg med daniel för inte så länge sen. Men men, det gör det ju bara lättare sen när uppgifterna kommer :)

Ha det bra, pussssis

trött och seg.

Att vara det på en träning är igen höjdare. Särskilt inte när min motivation till att träna blir noll när jag är trött. Jag blir så arg på mig själv fast jag vet att det finns inte så mycket jag kan göra. Jag är trött, och är det ofta. Jag måste lära mig att göra saker trots att jag är trött.
Men idag orkade jag inte det. Jag gick upp från passet första gången denna terminen. Jag hatar när jag gör det, Och ska börja kämpa mot mig själv att inte göra så mer. Men jag kan lova att det inte är lätt att ligga där och simma när man är skit trött och tycker det 'är skit tråkigt för tillfället. Men jag ska försöka ändra på detta, jag SKA träna denna hösten. Jag vill det.

Skriver kanske mer om det ikväll, nu har jag snart lektion. En tvåtimmars lektion, yey! eller inte alls. Men men sista lektionen iallafall, slutar vid tre sen är det historia saken som måste göras. Funderar på att göra den i skolan så jag inte kan lata mig och kolla på tv eller nåt som hemma. ^^

Aja snart börjar lektionen.
Puss and bye people.

RSS 2.0