Nyvaken

Hello you.
Nu är klockan 11.10 och jag vaknade av ett sms från Evert. Jag är fortfarande skit trött, skulle vilja sova bort hela dagen. Mår dåligt. Och jag gick och la mig vid 8 igår kväll. Jesus, Jag har sovit typ15 h inatt. Fast jag vaknade iofs i 5 minuter igårr vid typ halv elva. Sen vaknade jag en timme vid 7 imorse. Så kanske 14h då, och jag vill fortsätta sova! Härligt...

idag måste jag nog plugga lite jah.. Får se hur det blir med de..
Längtar bort nu, längtar till Thailand, typ bara en månad kvar!
fast samtidigt vill jag vara hemma nu. Åh min hjärna är kaos :) Hejdå!

take a bow


Singel

Jag är singel nu, det har jag inte varit på riktigt länge. På typ 1½ år eller nåt sånt om man räknar konstigt ;P. Hur fan beter man sig som singel ? Jag ogillar det redan. Haha. Livet är tungt, och jag hatar det. Men va fan, det kan inte vara så förevigt. Tydligen bara på hösten som något tycks gå riktigt åt helvete. Aja. Jag är trött på att ha ont.

Hoppas ni har det bra, Pusshej.



Ett slut.

Det är lika bra att bara säga det. För jag vet att säkert många undrar. Det jag varit så jävla konstig om är att det inte varit så bra mellan mig och Daniel på senaste tiden. Och idag tog det slut. Sara och Daniel är inte längre ett par. Punkt.
Men däremot kommer vi fortsätta vara vänner.

Just nu är det lite jobbigt, men jag överlever.

Ha det bra,
Puss och kram

simningen

Jag saknar simningen. Riktigt jävla mycket. Då tänker ni säkert "ja men börja igen då?". Men det är inte så enkelt, inte för mig. För ett års sen, när höst terminen började och jag började på växjö fria, Var jag verkligen redo att satsa på simningen. För första gången i mitt liv ville jag verkligen satsa. Se hur bra jag kunde bli. Sen hände Erics olycka och hela min värld föll samman. Och nu har det gått mer än ett år sen jag tränade riktigt och regelbundet under än längre tid. Jag har förlorat så extremt mycket under denna tid. Och jag har flera gånger sagt att jag ska försöka igen, men har slutat med att jag inte orkade. Min ork är mindre nu. och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna bli bra igen. Jag har aldrig varit bra på träna, jag har alltid "skojjat" igenom träningarna. Och inte ens hälften av alla träningspass jag gjort i mitt liv har jag gjort helt seriösa. Nu i efter hand ångrar jag detta otroligt mycket. För jag såg inte vad jag gjorde, flera tränare försökte säga till mig men jag förstod inget.
Det är så mycket annat också. Det är inte roligt i klubben längre. Jätte många simmare som slutat och tränare också. Och de nuvarande tränarna passar inte mig.
Jag saknar simningen och jag vill börja igen. Jag vill stå på startpallen igen och känna den känslan bara simningen kan ge mig. Nu måste jag bara hitta orken och den riktiga viljan att börja..
Nu vill jag veta, hur bra jag kan bli.

If I were a boy


Vad ska man skriva här?

Haha, jag är dålig. Jag kan typ aldrig komma på en "överskrift" eller vad man ska kalla det. Jag sitter alltid och funderar på vad jag ska skriva där. Kommer alltid på samma saker som jag alltid använder. Aja, så är det ibland ;P

I lördags som sagt var jag med Emma och Eve och festade lite, mycket trevligt. Puss på mina brudar :) Sen när natten kom så tog jag bussen till Gemla till min daniel. Sov där och var med han hela söndagen tills han skulle jobba sen vid 22.00. Vi sov typ till 14 men det var så himla skönt. Det är ju lov :) Och dessutom älskar jag att vakna upp jämte daniel. och det är ALLTID jag som vaknar först och han är oftast lite tjurig så istället för att väcka han ligger jag bara och tittar på han ^^ Han är så söt så det finns inte :) 

Nehe nu måste jag gå och fixa iordning mig lite. Ska snart åka till stan för att träffa Eve och gå runt sjön. Sedan ikväll ska jag mysa och titta på film med nella och Linnéa :) 

Förresten, ni har säkert märkt att jag varit lite konstig på senaste tiden. Men det börjar bli bättre nu, :)
Hoppas ni har ett jätte bra lov, ni som har det vill säga :)

Bye bye, Puss♥


 Bild från helgen, Jag Evelina Emma.

Shontelle - T-shirt


****

"Hellre ledsen med dig än glad utan dig"


Sov 12h inatt, riktigt skönt. Men är fortfarande trött. Mår inge vidare idag heller. Men ikväll blir det nog fest  med brudarna :) Alltid trevligt. Känner egentligen inte jätte mycket för det, men jag klarar inte av att bara vara hemma och inget göra just nu. Men det kommer bli kul, det är det alltid:) Ni är bra som fan tjejer <3

Puss och kram :) ♥

det är inte lätt..

Nä, det är inte alltid lätt hörni. Det är ofta livet är svårt och jobbigt. Men man ger inte upp, det gör man inte bara.. Sov kanske 3h totalt inatt. Låg vaken mellan 2-6. det var rätt jobbigt.. Och idag har det inte varit bättre.
Förlåt, men jag mår verkligen inte bra för tillfället. Varken psykiskt eller fysiskt. Behöver verkligen sova jäätte länge inatt men det känns inte som jag kommer kunna somna..

Hoppas ni har det bättre
Puss och kram

Jag kan inte

Jag klarar det inte..

Panik

Åh gud, jag har världens panik idag. Mitt hjärta bara dunkar sönder fan. Jag är helt skakig, kan inte ta det lugnt. Gud..
Det störda är att imorse i skolan pratade jag alex, crillan och amanda om att bli stressade att dom har skit lätt för att bli det och jag bara " jag blir aldrig stressad" och det är jag aldrig annars, men NU fyfan säger jag. Panik har jag. Tankarna bara snurrar i huvudet på mig. Haft ont i huvet med sen typ 3. Vet inte vad det är med mig. Det är iallafall skit jobbigt.

Jag gick på stan med eve efter stan, satt och fikade och pratade lite med. Så hon har fått lyssna på mitt stress prat idag. Fattar inte varför jag är sån här. Jag är ju aldrig det annars ? Läskigt när vi pratade om det idag med.

Nä usch, nu måste jag lyssna lite på Justin Timberlake och tänka lite på annat. Har fasen inte lyssnat på Justin på as länge men han är fan bäst!

Nu ska jag försöka lugna ner mig. Vi får väl se hur det går.

Puss på er.

Eric

Nu har jag inte skrivit om Eric i bloggen på ett tag, och det är jag fullt medveten om. Jag tänker på Eric varje dag, men bara för det så känner jag inte för att skriva om det varje dag. Och på senaste tiden har det varit lite andra saker i mitt liv så därför har det inte blivit så mycket Eric i bloggen.
Igår kom jag och tänka på hur extremt fort tiden går. Det är snart årsskifte igen ju! Det känns för mig helt omöjligt och konstigt. Jag har gått snart halva tiden på gymnasiet ?! Jag tycker det känns som om det var nyss jag började ettan. Det var nyss Erics olycka hände. Allt detta var ju inte ett år sen i min hjärna.. Min hjärna hänger inte med verkligheten. Det känns väldigt konstigt.
Jag saknar Eric varje dag. Hela tiden pratar någon om något eller så ser jag något som påminner om Eric. Jag säger oftast ingenting. Jag vet egentligen inte varför. Men det har bara blivit så. Men det snurrar i min hjärna, minnen kommer upp hela tiden. Eller att jag hade behövt hans hjälp tänker jag ofta. Som idag t.ex. när jag pluggade matte. Jag hade bara velat skrika "ERIIIC! JAG BEHÖVER HJÄLP" så hade han kommit "jaa vad är det nu då?". Gud vad jag saknar det. Att bara få skrika Eric. Eller bara gå in på hans rum och snacka lite när han sitter vid datorn. Allt det vardagliga som man aldrig uppskattade innan, betyder nästan mest nu i efterhand. Eric var verkligen världens bästa bror. Han stod ut med mig. Sin tjatiga lillasyster. Han var den mest omtänksamma personen jag träffat, Och jag menar verkligen det. Jag vet nog ingen människa som är så god hjärtad som Eric var. (btw, jag hatar att skriva var) Jag säger inte dem här sakerna för att han är borta nu. Man talar alltid gott om peroner som gått bort. Men jag tänkte ofta på detta redan innan olyckan, och det var i slutet som jag verkligen började tänka på det mycket. Men, jag hann aldrig visa min uppskattning till honom. Och jag tror syskon har svårt för att göra det. Dom är ju där i din vardag hela tiden, ibland kanske irriterande och jobbiga. Men om du tänker efter så är ditt syskon en utav dom människor som känner dig bäst och som betyder mest också, eller hur? Så ni som läser detta, och har syskon, tänk på att ibland säga något snällt till era syskon, visa att ni tycker om dom och att ni bryr er.

Nu ska jag nog ta och sova.
Men ni får ha det så bra, och som sagt; ta hand om varandra!
Puss och kram

Jag älskar dig storebror

lov, ja tack!

har kommit hem från skolan för en stund sen. Att gå i skolan till halv fem är ingen höjdare asså, särskilt inte när man måste plugga när man kommer hem också. Gosh..
Matte prov och franskaredovisning imorgon Men efter det är det äntligen lov och det är välbehövt, iallafall för min del.

Puss och kram min kära vänner.

I just Can't stop

Så, nu har jag suttit och gjort klart geografi inlämningen och tänker därför belöna mig själv med att titta på ett nytt avsnitt av Gossip Girl och er med en riktigt bra låt som iaf får mig på bra humör ;)



Jag ska snart göra om designen snart med när jag orkar;P
Ha det bra, och glöm inte att ta hand om varandra ^^ :)
Pusssen

0; Jag älskar dig

Muusic

Jag älskar musik. Asso, jag är jätte omusikalisk, men jag älskar musik. Jag älskar att lyssna på musik. Särskilt när jag mår dåligt, jag får då sväva i väg i min egen värld. Jag har suttit här nu i nästan en timme och bara lyssnat på låtar och läst texterna till låtarna och bara varit.
Jag borde plugga, ska nog ta tag i det snart. Ska bara lyssna lite till..


Dagens låt;

Kudden, min bästa vän.

Kudden♥

Nu längtar jag till Thailand, det är endast 40 dagar kvar tills vi åker. Eller ja, det är ju en tid men ändå, det är ganska nära nu. Och fan vad skönt det ska bli och bara vara där och njuta av värmen och allt. Åh vad jag längtar!
Jag vet ju att jag kommer sakna massa och få hemlängtan, 3 veckor är endå ett tag. Jag kommer sakna sönder daniel och alla andra underbara personer. Men man måste lära sig att njuta av nuet och ta vara på det bra man har:) 

Nu sitter jag i skolan och ska ha geografi i 2timmar. Yey, not. Men sen ska jag nog sitta kvar i skolan och plugga på en inlämningsuppgift. Vill bara vara klar med all skola nu och ha lov. Är trött på det mesta för tillfället, och jah, kudden är min bästa vän. 

Puss på er.
ha det bäst

jag hatar det.

jag hatar det.

hej IG

blööe nu orkar jag inte plugga mer franska. får plugga imon på hålet så förhopnningsvis kan jag lyckas med ett G iaf.

åh, får panik också, såhär skulle det ju inte bli. jag trodde verkligen på mer. 

ha det bra mina kära vänner.
Puss på er.

Eves blindtarm

Jadu, eves blindtarm den finns inte längre. Det fick jag reda på idag när hon skickade ett sms och sa att hon låg på sjukhuset. kvinnan hade legat där sen i tisdags och inte sagt något :O Herregud. Haha, så det blev iallafall att hälsa på henne efter skola idag sen har jag varit där tills typ kvart i sex då jag tog bussen hem. Och nu måste jag plugga, för imorgon är det franska prov och jag kan det inte. blööe. Håll tummarna för mig att det går bra.

Åh, är sådär äckligt känslig idag. Hatar det.

Pusshej,

helt totalt slut

Blööe, Jag är så förbannat trött. Jag vill bara gå och lägga mig i sängen och soooova!! Men jag vet också att om jag gör det kan jag inte somna ikväll och då blir jag lika trött imon igen. Åh. Man orkar ju inte göra nåt mer än att koncentrera sig på att hålla sig vaken..
Aja, igår åkte jag till daniel iaf. Han är mys, puss på han igen :) Men det är ett problem. Och det är så fruktansvärt irriterande, haaha, jag kan inte sova vissa nätter jämte honom ?! Helt stört. Jag bara vaknar och vaknar hela tiden. Så jag var riktigt trött när klockan ringde och ville bara gosa ner sig under täcket med min underbara pojkvän och ligga där hela dagen. Men icke! Det blev skola^^

Just det, måste bara påpeka att ibland undrar jag vad det är för folk som bor i Gemla egentligen. Nu har dom satt upp "gubbar" med jackor på vägen till Gemla. Både jag och mamma blev as rädda, för på långt håll tror man det ju är riktiga människor. Om dom nu satt dom där för att man ska sänka farten lär det ju inte funka precis för efter en gång vet man ju att det är dockor eller trägubbar eller vad man ska kalla dom. Nä, dom är lite konstiga minsann dom där gemlaborna.

Nehe,kanske man skulle ta och sätta sig och plugga lite.
Adjöss.
Pussohej

söndagar=plugg?

Ännu en söndag och jag måste plugga egentligen, jag säger det varje söndag men det slutar nästan alltid med att jag inte gör något knappt. maha, latis :)
Aja skit samma, jag har precis kommit hem från farmor och farfar, har varit där lite med min kusin och hennes föräldrar. Och nu SKA jag sätta mig och plugga lite engelska. Två prov och en redovisning väntar denna vecka. Senare kanske daniel kommer hit eller jag till honom. Puss på han.

Ha det bra sötnosar.
Puss

Baby nobody, nobody,until you

It feels like nobody ever knew me until you knew me
Feels like nobody ever loved me until you loved me
Feels like nobody ever touched me until you touched me
Baby nobody, nobody,until you


.

Kom hem för en liten stund sen från stan, var med eve som sagt en liten stund, åt på pastabaren sen köpte jag en jätte mys tröja också :)
Det ser ut som att det blir en lugn hemmakväll idag. Känner verkligen inte för något annat, är helt slut och på lite dåligt humör. Lika bra att stanna hemma då.

Puss

Långa fredag

Sitter i skolan på det otroligt långa och tråkiga hålet till franskan som börjar vid kvart i tre. Usch vad jag stör mig på att den lektionen ligger där. Sitter här och bara glor haha, orkar inte plugga nåt fast jag borde. 2 prov och en redovisning nästa vecka. JUST DET, jag har ingen redovisning på franskan idag. så sköönt. den blev uppskjuten två veckor. :)
Sen när franska lektionen är slut var det planerat att träffa Evelina lite på stan. Kanske äta, för jag är mega hungrig!
Sen får man se vad som händer ikväll.

ha en bra helg sötnosar.
Puss och kram

the "no you hang up" kind of love

Dagens låt; Shayne Ward- no you hang up




Urmööjs är videon !



Francais med konstigt c

Salut!
Här sitter jag och ska försöka mig på att göra franskan, har redovisning om en artist på fredag. Herregud, jag som är så dålig på redovisningar på svenska, hur fasen ska det då gå på franska :O Jag skojjar verkligen inte när jag säger att jag är URKASS på franska. Jag läser steg 4, men borde fan vara på steg 1 haha. Fast det är faktiskt så att förra året när vi skulle läsa steg 3 hade vi en lärare som inte kunde svenska och inte heller lära ut. Jag lärde mig absolut ingenting i steg 3 och dessutom glömt allt från högstadiet. Usch jag får kämpa att ens sätta ihop en mening! Jag vill lära mig därför fortsätter jag.
Aja det är bara att göra det bästa av det hörni! Önska mig lycka till.

Jag var i skolan idag på morgonen, tema dagar är det och då håller alla elever på att måla om hela skolan. Jätte fint blir det, så himla kul att äntligen få lite färg på skolan. Måste säga att det vita som var ÖVERALLT i hela skolan var väldigt tråkigt och när man var etta hittade man ingen stans ;P Men nu måste jag säga att det blir riktigt trevligt, tänk att det är elever och lärare som målat om sin skola. Lite häftigt om jag får säga det själv ^^

Nehe nu måste jag försöka mig på franskan, även om jag helst låter bli^^
Ha det bra folket :)
Puss

Ordinay day

Jätte fin låt och jätte fin text.
Stämmer också.


I wish I could tell you
the things I never got the chance to
I wish I was with you now
to see you smile again
I wish we had more time
but time goes by so fast

The moment comes and
Then the moment passes by
In the blink of an eye

And If I had one wish
I Wouldn't ask for money
I wouldn't ask for fame
I wouldn't ask for the power to
make this world change
If i could have one thing
that one thing that I would chose
is one more ordinary day with you
With you


I wish I could see you
and be there where my arms could reach you
i wish I could let you know
how much you touch my life
maybe a little time is all the time we get
The Words we long to say are words that go unsaid
you can go back again

But if I had one wish
I Wouldn't ask for money
I wouldn't ask for fame
I wouldn't ask for the power to
make this world change
If i could have one thing
that one thing that I would chose
is one more ordinary day
With you

I wish we had more time
Time goes by so fast
The moment comes and
Then the moment passes by
In the blink of an eye


But if I had one wish
I Wouldn't ask for money
I wouldn't ask for fame
I wouldn't ask for the power to
make this world change, no
If i could have one thing
that one thing that I would chose
is one more ordinary day
Just one more ordinary day with you
with you


Tisdag

Igår låg jag i sängen hela dagen och mådde blä. Då är det tur att man har världens bästa mamma som köper Ben&jerrys glass åt en :)
Men idag mår jag mycket bättre men orkade inte gå till skolan än, men förmodligen ska jag dit imorgon.

Jämte mig har jag en väldigt uppmärksamhtsberoende katt som tydligen inte kunde ligga 1 meter ifrån mig, i sängen. Utan måste ligga på mitt skrivbord och så jag rör honom. han är lite knäpp han, men otroligt söt.


Jag kom på idag när jag vaknade att jag aldrig lämnade in svenska uppgiften igår som skulle vara inne, hade glömt det totalt men som tur väl är så är den liten så ska göra den nu idag. Ska även vila idag, även om jag känner mig bättre mår jag inte helt bra. Tror även det var nog historiauppgift som ska vara inne idag, om jag inte minns helt fel? Någon som vet? Men det får jag ta när jag kommer tillbaka till skolan, har ingen aning vad det var för uppgift. Igår kunde jag verkligen inte tänka på skolan, men idag kan jag. Och det är ett bevis på att jag mår lite bättre. För när jag mår dåligt är skolan väldigt betydelselös för mig.

Aja, nu ska jag nog ta och titta lite på Gossip Girl och slappa.
Ha det bra.
Puss

Dålig dag, returns!

Åh, har varit så jävla skönt att slippa "dålig dag", har inte haft det på jätte länge. Men när dom väl kommer är det bara att acceptera. För jag orkar inte stå emot idag.
Därför blir det ingen skola imorgon, har verkligen känt hela dagen att jag vill inte. Så jag stuntar i simningen på morgonen sen får jag se om jag vaknar på ett bättre humör och kanske går på någon lektion sen istället. Får se helt enkelt. Men nu är jag på riktigt dåligt humör och jah, mår inte alls bra.
Och pga detta har jag börjat med mitt 'addiction' igen. Börjat kolla på Gossip girl. Vet att min pojkvän kommer bli lite små sur på mig, men det får mig att slappna av på nåt sätt. Därför jag gör det.

Hoppas ni mår bättre!
kramar

mys Lördag

Ja, ännu en lördag sitter jag här vid datorn och tar det lugnt. Med träningsvärk måste jag upplysa er om, och jag som hade tänkt att springa imorgon. Ja, vi får se hur det går!
Jag har funderat lite på det här med bloggen och så, och jag vill inrikta den på Kärlek&Sorg. För det är dem två "kategorier" i mitt liv som är styr det. och det är ju med mina äkta känslor jag skriver som bäst även om jag fått höra att vissa inte klarar av att läsa min blogg för jag skriver för "sorgligt", och jag förstår att det kan vara jobbigt att läsa, men det är mitt liv och mina känslor jag skriver ner. och jag gör det för mig själv, för jag behöver skriva av mig ibland och dessutom tycker jag om att skriva.

Sorgen är givetvis saknaden efter Eric och hur mitt och min familjs liv är en fruktansvärd kamp sen den 6 serptember 2007 och med kärlek menar jag inte bara pojkvännen, utan all sorts kärlek, vänner familjen osv.
Men lite ska fixas först sen får vi se hur det blir.

Hoppas ni har en toppen lördag kväll.
Vi ses och hörs,
Sara


Gemla

Sitter hos älsklingen nu, i gemla :) har inte varit i skolan idag, hade bara gym i en timme mellan 10-11. jävligt skönt om jag får säga det själv. Sen åkte jag hi vid halv tre tiden och blir nog att sova här med faktiskt.

näe, haha, jag har inget intressant att skriva idag. så ha de bra :)
puss

proov

Usch vad det börjar bli mörkt nu, det tar verkligen emot att stiga upp när det är bäckmörkt ute! Men jag lyckades stiga upp även idag. Skulle egentligen cyklat idag, men det regnar ju sönder här i denna stad så nej, det fick bli bussen istället.
När jag väl kom till skolan hade vi ingen samling på historian och i vanliga fall hade jag blivit sur för jag hade kunnat sova en timme till men istället blev jag glad som fick lite extra pluggtid, för snart är det prov i naturkunskap. Och igår trodde jag verkligen att jag inte kunde alls mycket men nu när crillan, jag och linus satt här och kollade lite så kunde jag rätt mycket. Då blev jag glad, haha :) 
 
Efter skolan ska Jenny följa med mig hem :) sedan ska vi också träna! ska bli kul att träna tsm, har vi inte gjort på evigheter!

Nog om ointressant information.

Ha det bra, Pussen!

klumpen

Klumpen i magen/hjärtat tycker tydligen om mig väldigt mycket denna veckan, har inte lämnat mig många sekunder. Funderar snart på att döpa den. Något namnförslag?

Go away!

Jag älskar dig något förbannat mycket Daniel.

<3


MEEEEN!

nää nu blir jag arg! Jag satte mig och skulle kolla på Grey's, och vad händer? JO, det är säsong fyra fortfarande :O va fan, åh. Dom har ju skrivit överallt att det är säsongspremiär och allt. Blä nu blev jag sur och kommer därför ladda ner det nya.
Asså varför skriver dom att det är säsongspremiär när dom är på säsong 4 avsnitt 15 :S ?  det är lixom näst sista avsnittet dessutom i säsong fyra.
Åh blä jag som hade väntat så på det här x) haha.
Okej, jag kanske överdriver lite nu, men men ;D

Aja, får titta utan text då ^^


Grey's anatomy

JA mina vänner ikväll börjar det jag väntat på så länge! Nya avsnitt av Grey's ! Jippi yeey, det förgyller min dag mitt i skiten och plugget. Ni glömmer väl inte, ikväll kl. 21.00 på femman?!
Iofs skulle jag kunnat ladda hem det första nya förra veckan med jag kände att bättre att vänta, för då får man text, kan vara lite jobbigt ibland att förstå alla sjukhusgrejer som sägs. Var nära att jag inte kunde vänta, men jag var duktig och gjorde det iallafall^^
Nu måste jag återgå till pluggandet av Naturkunskap, wish me luck!

Bara för att manda är bra och jag gillar hennes bloggsystem lånar jag det lite av henne i detta inlägg;
ps. jag saknar dig. ds.
ps2. sjukt jävla mycket ds2.

Trötter

Som ni ser har jag försökt mig på att fixa min design här på bloggen lite. Är inte som jag vill ha det men är bara tillfälligt :)
Nu är jätte trött och denna dag är skit. Har NK prov imon så måste plugga egentligen. Ska göra det lite senare, måste vila lite först..

Ha det bra.
Puss


how to save a life

-

Fan är egentligen helt full av ord, har börjat flera gånger på meningar men har sedan suddat ut dom igen.

faith

du skrämmer mig, och det känns inte bra någonstans.

RSS 2.0