Var är all ork?

 Trött trött och återigen trött.
det är vad jag är. hela tiden.. hela förra veckan var jag hemma från skolan, ändå är jag sjukt trött nu. Jag måste plugga. ta igen allt från förra veckan. dessutom ska en uppsats vara inne på tisdag i historian, 6-10 sidor. jag har inte gjort ett skit på den. och jag ORKAR VERKLIGEN INTE! är helt slut. och jag har inte gjort nåt särskilt i helgen heller lixom. har varit med danne och myst bara hela helgen.
blää. arg och ledsen för tillfället.  vill ha orken tillbaka. så jag kan göra allt det där jag gjorde innan. som att träna tex. blä. ont i huvudet har jag med nu..

aja. jag vet att det inte kommer bli nåt plugg. men man kan ju hoppas.
Pusss

Jag.

Måndag idag, skoldag egentligen. men inte för mig, har inte varit i skolan idag, kommer nog inte göra det imorgon heller..
Känner ni någon gång att ni inte vill göra någonting över huvud taget? bara vara hemma, låta tiden passera utan att göra något vettigt.
Såna dagar har jag rätt ofta, som idag tex.. Vissa dagar kämpar jag emot dom och går till skolan iaf och gör saker. Men ibland orkar jag bara inte..
Jag har insett att vara på detta sättet kommer jag gå miste om mycket. Men jag bryr mig inte jätte mycket, jag har redan mist en av det mest betydelsefulla i mitt liv- min bror.

Även om jag vill eller inte så kommer Erics död påverka mig genom hela mitt liv. Allra mest dom första åren antar jag. Jag måste lära mig att leva med sorgen i mitt hjärta. Jag måste lära mig vara stark, även när allt känns skit.

Jag är 16 år. Min bror dog för 6 månader sen.

Den verkligheten måste jag leva med varje dag. Även om jag vill eller inte, jag har inget val.
Jag hade precis "hittat mig själv" när olyckan hände. Nu måste jag börja om från början, för mitt liv nu är inte samma som innan.

Jag vill inte, men jag har inget val. Jag måste acceptera det.
Det kommer ta lång tid, ingen aning hur lång tid, vet bara att det kommer ta lång tid. Och jag kommer det låta ta sin tid. Jag vet att jag kommer ha dagar jag vill ge upp. och jag vet att jag kommer ha dagar jag längtar efter framtiden. Jag vet att det kommer vara svårt. Men jag ska kämpa. Det ska jag.
- för dig Eric, för dig kommer jag kämpa!

Ta hand om er.
Puss ♥

6 månader

Sjukt. idag är det 6 månader sen eric.. Usch..
Imorse när jag väcktes av väckar klockan bara orkarade jag inte, stängde av den och somnade om. Vaknade sen vid halv 11.. nu sitter jag i skolan och ska snart ha seminarium i historia. JAg orkar verkligen inte.. vill inte heller. orkar inte bry mig. jag kan inte tänka idag. allt jag tänker på är dig eric.. Allt annat blir bara en stor röra i mitt huvud..
Jag orkar inte idag.. funderar på att gå hem efter historian .. orkar verkligen inte.. mår skit..

hoppsan jah

haha så bra gick det, som jag sa i förra inlägget att jag skulle bli aktiv bloggerska.. haha jomenvisst^^ gick ju galant ;)
hmm, borde plugga historia nu egentligen men pallar inte :/  så sitter och segar istället. och väntar på att Grey's ska börja vid nio :D ÄLSKA !
just de vi har ananas där nere, mumma :D ska nog gå ner och käka lite ^^ mihi.,
 
Och bara för att jag älskar daniel ekström.
 
<3

Ha de bäst gott folk!

Puss<3

Aktiv bloggerska?

Jag? aktiv? hmm.. nääe inte på länge nu asso.. känner att jag borde ändra på det, och vara lite mer aktiv i min kära blogg!
Jag vet inte varför, jag bara har inte lust att skriva längre.. Jag tror jag ska börja skriva lite om vad jag gjort på dagarna istället för bara skriva när jag mår dåligt..

Så kan ju börja nu med min helg :) I fredags var jag hemma från skolan, orkar lixom inte.. Är så rätt ofta numera, hatar det men tyvärr är det så. Sen gick jag på stan lite med evve iallafall för hade bestämt med henne :) tycker vi träffas för sällan tutt :( men men.. Sen följde jag med daniel hem till gemla och mös lite. men åkte hem vid 23 tiden eftersom jag och Min kusin Lina skulle åka till jönköping på lördag :) vilket var väldigt trevligt, vi gick lite på a6 sen inne i stan, köpte en efterlängtad skinnjacka :D och sen lite annat smått och gott. Tack för helgen Lina!  när jag kom hem var jag bara hemma och segade.. skönt det med..
Sen idag har jag vilat rätt mycket, varit trött, sovit 2½ timme mitt på dagen så får se om jag somnar sen i någorlunda tid, hoppas det, hatar att ligga vaken hela natten.
Iaf, sen kom nella till mig :D Länge sen, vi träffas alldeles för sällan nu tyvärr :/ känner att det är så med många, men tyvärr beror det på mig tror jag.. jag orkar lixom inte vara lika social längre jag behöver mycket mer dagar hemma och bara sega.. Jag är trött nästna hela tiden.. men ska försöka bättre mig mina kära vänner :) tycker faktiskt om er otroligt mycket..
Aja, jag och nella kollade på film sen efter lite prat och gjord 5-minuters kola :D och vet ni! vi lyckades för första gången !! woho! alla andra gånger har den blivit misslyckad x) hmm, kock är nog inget framtida yrke..  jag håller mig till nudlar..
Iaf, väldigt trevligt att träffa dig sönows <3

Sen var denna helgen slut, nu vecka framför sig. Förhoppningsvis ska jag hinna träna så många gånger som möjligt eftersom jag ska tävla(!) på lördag. Första gången på flera månader, herregud.. mjo vi får se hur det går^^ som tur väl är ska jag bara simma två 50 sträckor och 100 me..  bara för att känna på det lite lixom. hemma tävling så :)

nehe, nu ska jag väl sega lite till innan läggdags.

Ta hand om er.
Pusss<3

RSS 2.0