Typ sakna bror dag.

Jo idag, precis som alla andra dagar saknar jag Eric.
Kommer aldrig sluta sakna honom.
Usch. blää..


Träningsmotivation?

Hejhopp.
Torsdag idag. sitter och väntar på att franskan ska börja så jag kan få åka hem sen^^
Sen äre träning ikväll. och ja, det tynger mig tyvärr redan. Jag har inte så mycket lust att träna. förhoppningsvis blir det bättre sen när man kommer till träningen :) måste ju träna så mycke som möjligt  nu i tyskland som är om typ en vecka eller nåt :/  Ska ju bli kul att tävla igen, får bara se hur pass mycket man förlorat i styrka/kondition. Aja det blir nog bra :)

Pusshej, take care

SÖndagar, herregud.

Jadu, söndagar. Nä fan jag får aldrig något vettigt gjort på söndagar ;P fan asso.. jag säger alltid att jag ska plugga på söndagen. gör jag det sen? nej. Blä på det. som tur väl är har jag inte jätte mycket plugg denna veckan så det ska nog gå bra :)
Sovmorgon imorgon också, ingen simning :D woho, kanonstart på veckan jue :D

Nu ska jag nog titta lite på tv eller ringa min älskling innan jag sover :)

Pusspuss
Ha de bäst

7 månader

hejhopp.
Söndag idag, brukar vara en slappdag. en dag jag alltid måste plugga men aldrig orkar typ mäh ;P haha vilket jag måste idag med men ha rinte orkat ta tag i det :/ fy på mig.

Mådde inte så bra igår sen när danne stuckit, nääusch. Men mår mycket bättre nu förutom att jag är sjukligt trött.
Kollade på en av filmerna jag och danne hyrde med som vi inte hann titta på, Stolhet och fördom. Den var bra, inte jätte jätte bra, men bra var den :) och i lödags kollade ju han och jag på jakten på lycka, den var med bra, sorglig dock men bra slut vilket jag gillar annars blir jag sur när det är dåligt slut ;P

Och idag är det den 6:e.. vilket innebär 7 månader sen erics olycka. Jag fattar inte vart tiden tar vägen och hela tiden känns det som att det blir den 6:e oftare och oftare. konstigt men sant. Jag kommer ihåg i början när jag räknade veckor. nu är det sju månader, helt sjukt och ofattbart. saknar dig så brossan <3


Nehe ta tag i pluggandet? japp ett måste.

Pusshej.

Lööördag

Bläe nu är man ensam hemma. Danna stack nyss :( han skulle egentligåkt vid 3 så åker han nu den skitungen ;P buhu. och mam och pap är på öland med moster kerstin och håkan. Kommer hem ikv någon gång.

Det blev en ny tv igår btw, woho för det ! Fast det visade sig att min dvd inte funkade så nu måste vi köpa en ny sådan också. lite tjurigt men aja..

Nehe nu vet jag inte vad jag ska göra här i min ensamhet..
Lördag idag, men jag pallar inte göra nåt speciellt, så ska nog till älskling ikv och bara mysa igen :)
Är så trött så orkar inget annat..

Aja Puss

Va fan ?

Asso nu fattar jag ingenting, kom precis in på min blogg så ser den helt cepe ut :s
Iofs så höll jag på och byta lite häromdagen men sen när jag skulle kolla så ändrades inget så jag höll på och trycka lite på allt haha kanske därför det ser ut som det gör ;)

ÄNNU EN anledning till att jenny andersson ska fixa den, okej ? :D

Aja, kom til skolan för en stund sen har tränat. A1 var det, as skönt att bara ligga och sega för jjag var as trött i kroppen idag.
Har bara en lektion, sen ska jag ringa pappa så tänkte jag att vi skulle titta lite på en tv till mitt rum. Vilket jag är i stort behov av för tillfället höhö^^  Sen megamys med film och godis med Älskling :)

Nehe nu börjar letkionen snart.
PUSS!


Ny design tack.

har precis kommit hem från träningen och ska gå och lägga mig i sängen och prata lite med danneälsk innan jag ska sova :)

och eftersom en viss jenny andersson klagar på min otroligt fina design så får hon bannemig göra en ny åt mig :D!
Haha jag håller med den är grymt ful men va fan jag fattar ju inte hur man gör ;P

har faktiskt tänkt att bli lite aktiv här nu kan bli kul ^^

Pusshej och godnatt!

Torsdag

Hello.

Gick till skolan idag iallafall. Mår mycket bättre idag :) Kom hem nyss typ. Hade först debatt första lektionen på samhäll kan ju inte påstå att det gick bra precis;P hade ju inte förberett mig nåt. Så får skylla mig själv, men skit samma det fixar sig^^
Hade franska på sen med, gick väl hyffsat. Proven han gör är ju inte svåra om man bara pluggar. Men jah, som sagt så kan han inte lära ut enligt mig så därför blir det många "skita i franska dagar".

ikväll är det träning igen, har faktiskt träna varje dag denna veckan än så länge, stolt! 2ggr i måndags, tisdagkväll, onsdagmorgon hoppade över kvällen för att vila musklerna lite, kände mig helt slut ;P
Men så kommer ju älskade Jenny med ikväll :D tumme upp för det. Tänka sig av vi båda har börjat träna igen. de är toppen, kan vi börja ses mer nu :)

nehe nu ska jag äta äpple.
Byee
Pusss<3

skola?

Vetifan om jag pallar skolan imon asso. Mår skit just nu, men måste till skolan imorgon, orkar inte skjuta upp allt plugg.

Ge mig sommar och sommarlov. Längtar så sjukt mkt.

Orklös

Idag orkar jag inte.
Nej.
Fan.
Har franska prov imon, och debatt på samhällen. Måste plugga men pallar fan inte bry mig. är så sjukt trött.
Ledsen och smärta idag.
Tårar och känslan "vill försvinna" eller "ta mig tillbaka".

jag saknar det något så enormt mycket.

vi älskar minnen, men ibland gör dom så fruktansvärt ont.

Alla har minnen, bra minnen, dåliga minnen. Underbara,hemska minnen. Ja alla möjliga sorters minnen.
Allt jag har kvar av min bror är minnen. det är allt jag har kvar, aldrig kommer jag låter dom försvinna, i mitt hjärta finns som föralltid.

men vissa minnen får dig bara att vilja skrika. Tårarna bara forsar ner för din kind. Jag har sådana.
Men trots att de gör ont är jag så glad att jag har dem. För det är dom som framkallar känslor dom betyder mycket för dig.


RSS 2.0